Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyertes: andy192
Nyertes Licit: $10,000,000
Feladva: 2009 Jun.8. - 15:37:18
Lejárat: 2009 Jun.8. - 19:37:18
Kikiáltási ár: $6,000,000
Licit Lépcsõ: $100000
na errõl beszéltem neked bruk...ha egynek engeded hogy kitegye 6 ba ugyis lessz amjom aki megveszi és ezért kell a 2 millás alap ne tegye vissza 12 millioba!
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Szerintem nem is csináltam belöle ügyet.. csak nem értettem mit akarsz... de legalább adtál XP-t 😄
Crea SMS: 11216
DUKKA tel:21685
én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
😊
olaszban top1
még bolkát is lenyomja 😊
több mint 3 milla
nekem lvl 11 sincs annyi pedig lecsaptam pár SZB pénzt
én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
Crea SMS: 11216
Állapot:
Pénz: GAZDAGABB MINT A VATIKÁN
Szint: 19
Értékelés: 270
Regisztrált: 2009 Mar.20. - 18:16:24
Belépve: 2009 Jun.8. - 13:36:14
Család: Nem tagja egy családnak se
Státusz: Életben van
Ház: Nincs háza ebben az országban!
szerintem a 2 ua
nem azért vagyok vatikán mert enyém a pénz hanem haverom átultat nekem lovét h árverésen vegyem neki a cuccokat és énis költhetek magmra megis kérdezhetitek!!!!BMW95 de most szerintem offline!! mert msn en sincs fent!!!
Állapot:
Pénz: Gazdagabb mint Bill Gates
Szint: 4
Értékelés: 1
Regisztrált: 2009 Mar.23. - 11:32:58
Belépve: 2009 Jun.8. - 12:52:15
Család: Nem tagja egy családnak se
Státusz: Életben van
Ház: Nincs háza ebben az országban!
Autó: Nincs autója
Garázs: Nincs garázsa ebben az országban!
Magáról: GRATULA ANNAK AKINEK SIKERÜLT KIRABOLNIA!!!! CSAKHOGY NEM AZ ÉN PÉNZEMET NYÚLTÁTOK LE, ENGEM NEM ÉRDEKEL, DE TITEKET SZERINTEM HAMAROSAN FOG!!!! TOMMASSO IDEGES, TOMMASO ÖLNI FOG!!!!!!!
(ahoz képest hogy csak 4es van pénze rendesen)
DUKKA tel:21685
ReaL MaDRid x siempre
Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334
Szevasz Csaresz! Hallom nagy üzletember vagy, vagy inkább hívjalak csórónak... nem tudom! Figy ha nincs zséd nekem nyugodtam írj adok, majd némi zsebpénzt, így nem kell hazudva lopni!! asszem 5 millát na mind egy ha kell valami akkor írj te cigány
Opciók: Törlés - Válasz
Küldõ: Bank - 0 Idõpont:2009 Jun.8. - 12:58:33
tonybellini sikeresen átutalt $750,000-t a számlájára. Közlemény: kis alamizsna a csövesnek
Opciók: Törlés - Válasz
<#idiota>#idiota>de jó nekem <#nyes>#nyes>
#46884 hunbasser ha van kedved és feltöltöttél 100%ra megmérközhetnénk,mert pár napja mescool engem is elvert rendesen és kiváncsi vagyok nálad mire mennék 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"