Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
és szerinted engem az mennyire érdekel? 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Maximus4
Állítsd már le magad!Múltkor megbeszéltük,hogy nem tud jól magyarul,mert nem itt él!Ennyi!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

applecomputers
Nem tûnt fel te nyomorék hogy már 600éve rájöttünk hogy szarik az oldalra ?
Szerinted miért akartak neki besegíteni vagy megvenni ?
Idióta nyomorult 10éves senki, itt a nyár ahelyett hogy itt éled ki magad huzzál le a játszótérre hogy megkapd a napi pofozásod.

antikarakter :D

Na, kösz fiúk igazán viccesek voltatok, 2 szóval ki lehetett titeket készíteni 😉 😄 Gratulálok minden függõnek, további jó vergõdést 😊
ÁjjLe BoBBi
na szaladj neki még egyszer? már majdnem érthetõ volt...

Nekem kellemetlen haver.akkor folytassátok a gyerekes civakodásotokat. csõ 😄
Krszti1160
hehehe bobi nekem 1 hivják a kutyám,de szegényt ell csapta 1 kamion.
Krszti1160
jó van edd meg a zsiros kenyered és huz visza a CIGÁNYTanyára bazdmeg
Bruk
Mindenki kemény 😊

toysoldier
_AS😄

ez még jobb, cserélem is le 😄d

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ÁjjLe BoBBi
egészen nyugodtan 😄

ÁJJLE Bobbi!!!!!!
ÁjjLe BoBBi
_:AS?D:_A?SD_:?ASD_:?ASD_?:ASD
akkor meg pláne pusztuljál és akasszad fel magad de kurva gyorsan a kint a pajtában és ne vergõdj itt nekem te nemibeteg cafrangos tajték!

úristen ez már szánalmas amit itt mûveltek maffiozok meg minden <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Bruk
50 cent 😄

kawaclipse

MSNcím javítva, az elsõnél roszat adtam meg, lentebb látható a helyes............

Aki anyagilag képes lenne támogatni azt, hogy elindítsak egy ugyanilyen oldalt, csak 4-5 évvel fiatalabb scripttel (motorral) az vegyen fel MSN-en. Az ötlet nem anyagi megfontolású, és limitált létszámú oldaról van szó. Érdeklõdõk ne keressenek, csak potenciális anyagi segítõk. A terv nem 1-2 hónapos, hanem valószínûleg több, és azt is elõre leszögezem, hogy a pénzét valószínûleg senki nem fogja viszontlátni, hacsak nem tudjuk vállalkozás vagy Kft nevében indítani, és a donate után adózni.... Szóval várom a jelentkezõket.

Lenézõ, beszólogatós, és fikázó hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi.

Köszönöm

Kizárólag erre a célra MSN:

[email protected]

MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347

ÁjjLe BoBBi
hát dehogynem.

Amúgy akkora viccek vagytok. Senkinek nem tûnt fel hogy bolka magasról nagy ívben szarik a fejetekre? Kicsit térjetek már magatokhoz.
Krszti1160
ó.Multkor mondtam hogy Vajdasági vagyok.vanak kapcsolataim, még meg tudlak találni te kis Fasz.És ne várd meg hogy meg találjalak mert ismerek 1-2 igazi Maffiozót és nem csak a levegöbe beszélnek mint te.tudnak szerezni Igazi fegyvert és meg kereshetünk téged.ne féj.
úgy látom eltûnt a fõ XDMaffiozó.mostmár nyugi van
valaki tudna még segiteni PÉNZEL nem csak a szájával??????
toysoldier
:AS_D?AS_D?AS_D?_AS?Ddddddd

ezt berakhatom az aláírásomba? 😄d

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Na! Azért ezt ne már...

lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!

ÁjjLe BoBBi
tanulj már meg kommunikálni egy alapvetõ, érthetõ szinten te moslék!

applecomputers
Köszönjük emese, erzsi nem írt még ide soha. Legalább is nyíltan.

Akkor te mért vagy itt? És mért foglalod a helyet....
végre 😄
sze zárold még pls
kawaclipse
Most zárd.....

nyugotan zárhatod mert itt senki nem a maffiozo érdekel hanem a pofázás ........ én ha tudnám mennyi lenne a szerverbérlés lehet h finasziroznám .... nah mindegy
applecomputers
Kawa adja az msn-címet, kérdezd majd meg tõle.

kawaclipse
MSNcím javítva........

Aki anyagilag képes lenne támogatni azt, hogy elindítsak egy ugyanilyen oldalt, csak 4-5 évvel fiatalabb scripttel (motorral) az vegyen fel MSN-en. Az ötlet nem anyagi megfontolású, és limitált létszámú oldaról van szó. Érdeklõdõk ne keressenek, csak potenciális anyagi segítõk. A terv nem 1-2 hónapos, hanem valószínûleg több, és azt is elõre leszögezem, hogy a pénzét valószínûleg senki nem fogja viszontlátni, hacsak nem tudjuk vállalkozás vagy Kft nevében indítani, és a donate után adózni.... Szóval várom a jelentkezõket.

Lenézõ, beszólogatós, és fikázó hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi.

Köszönöm

Kizárólag erre a célra MSN:

[email protected]

Krszti1160
még hogy ÉN tünyek ell.anyi jogom van itt lenem mint nekem,na de ne haragudj már majd te be akkaros osztani hogy mit tegyek.Na huzz visza a nyomortanyádra.még hogy Én.pff ilyett.
Tud valaki valamit?
A bözsi cigány meg naplopás helyett takarodjon a picsába dolgozni, végre nem verheti a faszát egész nap itt 😊
zsír.a sok büdös csicska miatt elõször bezárt az oldal, most meg a topik is.XDMaffiozo:Húzz már el végre a jóku*va anyádba ba*dmeg!!!Minek kell felhúzni az embereket??
applecomputers
Pff idegbeteg, gondolom jó az alvilagi hogyha közben itt ütöd el az idõd.

láttom itt mindeki leszarja az oldalt magasról ........ pffff
Ó ne zárd kérlek, hisz olyan jó a maffiozo, kell neki fórum. A függõknek valahol le kell vezetni a feszültséget 😄
ÁjjLe BoBBi
na te is tünnyél el a cafrangos vérestorkú marsi kutyák gennyes faszába már?

hahóóóóóó mennyi a szerverbérlés???
Maximus4
Csak gyorsan mert döntöttem,záratom a topikot.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

applecomputers
A majom is azt hiszi az állatkertben hogy a világ van ketrecben, nem pedig õ. <#lama>

Krszti1160
bocs,de már fel ba....ott.
kawaclipse
A lent említett MSN címet megváltoztattam. Adom a helyeset 5 percen belül....

Mert vicces látni a maffiozo függõk szenvedését 😄
mennyi lenne a szerverbérlés??????????? ez egy normális kérdés és nem egymást kéne basztatni...:S
Krszti1160
ha már az akkor a maffiozó mi?tele volt bugall,pénz bugall,minden félével.és még az Sz...r akor nem tudok ere mit mondani.
Maximus4
De miért nem húzol el az alvilági szaroddal játszani?Miért kell szétb@szni a topikot?

applecomputers
Akkor max 5emebrt bír majd el a cucc <#banplz>

Nis
Nah,akkor remélem nincs több kérdése senkinek ezügyben 😄

\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD