Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BossOfGodfather tel.:54825
Sikeres edzés! 2 alkalom edzéssel szert tettél 1.222 védekezésre.
Sikeres edzés! 3 alkalom edzéssel szert tettél 1.749 gyorsaságra.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
SMS:89574
Sikeres edzés! 1 alkalom edzéssel szert tettél 0.715 erõre.
Sikeres edzés! 1 alkalom edzéssel szert tettél 0.924 védekezésre.
Sikeres edzés! 1 alkalom edzéssel szert tettél 0.83 gyorsaságra.
hihi
anno 1987
olyan probémám lenne, hogy tegnap regeltem az oldalra, engem nem engedett be (visszaigazoló e-mail-t se kaptam). haverom is regelt, õt 2-3 próbálkozás után beengedte (szintén e-mail nélkül). ma próbáltam megint regelni, hátha elcsesztem valamit és azt írta, hogy a megadott e-mail cím már foglalt. de nem kaptam semmit és nem enged be sem az oldal. ilyenkor mit lehet tenni?
válaszokat elõre is köszönöm!
kell pár nap... csak h. bemelegedjenek az elvetemültek... 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Hát ugy elhuzol, h sose érlek utol 😄
nekem meg +1 +1 et adott... és szerintem fog is 😄
Crea SMS: 11216
Szintet léptél! Új szinted: 3. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
Opciók: Törlés - Válasz YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Semmi kedvem menni dolgozni😞<#falbav>#falbav>
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
bár az újításokkal/változásokkal még nem vagyok képben így 10perc játék után... 😊
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
de itt van helyette ez 😄
Odarohantál a tûzjelzõhöz, ezután betõrted. Ezt senki sem vette észre. Sikeres akció. Szereztél: 6 XPt Futás közben találtál: $8-t