Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Krszti: köszi, engem csak ez érdekelt :]
Erõ: 42 Védekezés: 31 Gyorsaság: 31
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Össz XP: 821 Életerõ: 200/200 <100%>100%>
Pénz: $687
Bankban: $35,000
Erõ: 42 Védekezés: 31 Gyorsaság: 31
Energia: 7/7 <94%>94%>
Éberség: 90/100 <90%>90%>
Bátorság: 4/6 <59%>59%>
Nincs felvett fegyvered Nincs felvett védõ felszerelésed Nincs felvett kézifegyvered
Család: Nem vagy családban Szint: [XP: 114/1,100 <10.36%>10.36%>] [XP: 821/1100 <10.36%>10.36%>] <10.36>10.36> %
Telefonszám: 46716 Helyzet: Japan Új Szinthez XP: 114/1,100
Rabló Linked: http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Krszti1660
Nem tudom h kinézhetö e<#vigyor4>#vigyor4>
én már kezdek lassan megõrülni ;D
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Sokkot kapok mire elérem a 10es szintet!:S
De legalább mindenki ezzel szenved!XD
SMS:89574
koppanyvezer vs. Rendszer
koppanyvezer a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod Rendszer-t 13253 sebeztél rajta!
A nyertes: koppanyvezer!
Súlyosan megsebesítetted Rendszer-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
már várom :]
amúgy ha van kedved rakd ki a régi család képét :]
Küldõ Tel. szám: 0 Idõpont:2009 Jul.20. - 22:17:16
Szintet léptél! Új szinted: 2. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
Opciók: Törlés - Válasz
2x +1... tisztára mint azelõtt... 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
JokerG Tel: 54943
Csá!Mi a maffiozo Chat linkje? megköszönném
mér kéne tudnom? :-c
am tudja valaki?
Viszont annyiból jó az újraindulás, hogy most mi lehetünk akiket majd lehetetlen lesz befogni 😄
<105>105> %
Új Szinthez XP: 105/100
így aztán sosem érem utol régi önmagam... :S
BossOfGodfather tel.:54825
Szintet léptél! Új szinted: 2. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1 <#taps>#taps>
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
Kutyát nem érdekli amúgy az értékelés, semmi jelentõsége nincs
Sanko19<#vigyor2>#vigyor2>
viktor0203
Plazacica
Turbi
JAAAA így már más!!!Kolumbiába
SMS:89574
nem jelent semmit se
Így is milyen brutál brigád vagyunk már most... 😊
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
[ igen tudja, hogy õt se szereti mindenki ;D ]
BossOfGodfather tel.:54825
JokerG Tel: 54943
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Szintet léptél! Új szinted: 2. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
Opciók: Törlés - Válasz
inkább nem is mondok semmit se .....
Sikeres edzés! 1 alkalom edzéssel szert tettél 0.52 erõre.
Sikeres edzés! 1 alkalom edzéssel szert tettél 0.31 védekezésre.??????<#falbav>#falbav>
Sikeres edzés! 1 alkalom edzéssel szert tettél 0.406 gyorsaságra.
anno 1987