Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Felfogom jelenteni ezt a sg.hu oldalt!! Benne lesz a Hiradóba és a fókuszban is hogy a sültkolbászt megrágták😞 "
én inkább hurkát ennék mint kolbászt...szerintetek lehet választani?
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
De nem sokkal vagy elõttem.😊
Szintet léptél! Új szinted: 3. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
anno 1987
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
#51475 szívesen😄
Új Szinthez XP: 600/600 na ez a szívás<#guluszem1>#guluszem1>
anno 1987
Szintet léptél! Új szinted: 3. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Maffiozo név: Boci
Amúgy elolvastam az itteni FAQ-t, de azért megkérdezem: tehát xp-t leginkább a bûnözés menüpont alatt szerezhetünk? Nincs más taktika? (Autólopás sose sikerül és elég keveset ad)
Üdv,
Mindjárt szintlépés.
anno 1987
Ilyet kéne mindíg...
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
anno 1987
Én nem tudom nem játszok soha a Black Jackon,de tudtommal a pénz viszi nagyon:S!
SMS:89574
Nektek mûködik a blackjack? Eddig ment, de most csak leszedi a pénzem a tét megadása után és nemtörténik semmi. Pedig gondoltam nyerek rajta 1 kis pénzt😄
Üdv,
Olasz:
Crea
NAPISZAR
chelios
patya
Sanko19
<#eplus2>#eplus2>
Crea SMS: 11216
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
már nagyon idegesít %D
Ez durva..... nekem dupla annyit kell játszanom mint neked...és még akkor is jobb leszel<#boxer>#boxer>
Crea SMS: 11216
Szintet léptél! Új szinted: 3. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2