Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkora egy szánalmasok egyesek hogy hihetetlen
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
(Admin)
4szintet egy nap alatt életében nem lépett, fõleg hogy szinttõl függetlenül 1szint 10óra folyamatos játék volt kb.
SMS:89574
jajj es nisstelrooy nem csalt?!!
ez senkise hiszi el szerintem,!!!
mert napi 3-4 szintett senkise tud lepni!!!
(Admin)
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Ez azért baj mert ha van 5 karaktered, 5x nézed át a belvárost, és ha találsz elfogyaszthatót, nyilván a legnagyobb karakterednek nyomod be, vagy ha eladod akkor is a legnagyobb karakterednek veszel dolgokat.
Nem beszélve az olyanokról mint bruk, aki több karakterrel nyomta, mikor pedig valaki megcsapta akkor az 5ös szintû "fiók karakterével" kezdte tördelni a garázsát annak aki megcsapta.
akinek tenyleg tobb karaktere van, es nem a baratjanak nyomja, jajjj el is felejtettem meg volt az uzi csak ki toroltem meg kerdeztem az admintol hogy lehet-e olyat csinalni hogy jaccok a baratomnak ha o nincs itt , es o azt mondta h igen lehet.. errol ennyit , de tenyleg meg erdemelne a maffiozo.hu, hiszen meg a maffiarolaedre is hackkereket kuldott ezek szerint.. , szoval remelem vissza kapja a maffiozo.hu
(Admin)
tasink - 82439
Ezek csak a karakterek számával vannak elfoglalva most! Majd rájönnek hogy minden valamirevaló nagy szintünek aki régen jáccott elöbb vagy utóbb volt nem egy karaktere😄
Vagy éppen 10 -15😊))
Csak ugye ezt nem reklámozta senki.
Akkor még nem értettem mire jó ez de mostmár igen!
Mert ugye 1 kari mellett ülni egész nap az pazarlásés unalmas is!
rohadék..3 mas szinten vagyok ott ahol a többiek a 2 esen-.-
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
(Admin)
de azt mondja meg valaki h nisstelrooy-nak a statjairol miert nem beszelt senki sem?
(Admin)
(Admin)
az indok szeritnem az lesz hogy meg hackeltek 😄 vagy le tagadjak es azt mondjak hogy pl: szerver probelmak, vagy fejlesztenek valamit ki talanak valamit ugy is
(Admin)
NEM VICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
littler
de lenyegtelen voltak ilyen esetek es meg lesznek is
(Admin)
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.