Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ami besokallt ebben a játékban,az idióta vadbarmok akiknek bármit mondhattál,akkor is csalók voltunk nekik 😊
És ez most is ugyan úgy folyik még így utólag is.
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
ez mi? 😛
Sikeres edzés! 7 alkalom edzéssel szert tettél 2.653 erõre.
Crea SMS: 11216
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ezismi :c
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
szükséges:kép linkje
Köszönöm az értelmezést...fáradt vagyok 😄
46 szinten voltam, de soká kezdtem nagyon, és szinteztem ( mint most is ) ezért gyenge voltam..egy jó erõben lévõ 40-42es levert volna szerintem... 😄
lassan nekemis meglesz ^^
asd
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
legalább az egyik 2+😊
anno 1987
Látom, hogy vannak emberek kik 2-es 3 mas szintüek és gazdagok.
Én most kettes vagyok de bûnözés, sem az autólopás nem jön össze (régebben vagy 40 kocsim is volt 1 nap)
mindnehol vagy elsõ vagyok vagy második.... akkor maradok olaszba itt 2ik 😄
amúgy délután már szervezem az szbt végre %D
asd
inkább essek ki a top 5 bõl minthogy bannoljanak 😛 hol vannak a legkeményebbek? Odautazok, ne is látszodjak 😄
asd
Azért nem kéne büntetni mert itt ülök napi 14 órát nemhogy örülnének neki 😊
de ha mégis akk felesleges játszani -.-
asd
asd
Sikeres edzés! 7 alkalom edzéssel szert tettél 2.653 erõre. <#eljen>#eljen>
hát én nem tudom mi ez a sok bann, de komolyan kezdek félni.... midnenki tudja, h én játszok senki más helyettem mivel itt vagyok non-stop irok is nem robot vagy más irányitjaa karimat..., nekem más gépröl se lép be senki semmit nem csinálok. Ha engem is bannolnak akkor az tényleg durva 😄
asd
Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334
asd