Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
Amugy amikor küldted a privit, h törjem a garázsát akkor akartam rányomni és akkor olvastam , h õ az... ekkro mondtam neki, h nem töröm fel a garázsát 😄 de szar igy , h több fele vagyok.. bár a szivem Sg csak sokan ismerösök aztán már midnenhova tartozok kicsit... 😄 de megfogadta, h csak itt leszek mosmá 😛
Crea SMS: 11216
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
Amugy én már tegnap tudtam õk egy másik forumon vannak aztán van,h beirok 😄 Még lepontozást is kaptál 😛 persze tõlem nem 😄 😛
A TRÁGÁR SMS-EKET CSILLAGOZZÁTOK KI! A JÁTÉKON BELÜLI SZEMÉLYES PROBLÉMÁITOKAT NE ITT INTÉZZÉTEK EL! NE OFFOLJATOK!
HÉTVÉGÉN ÚJ OPCIÓ LESZ ELÉRHETÕ AZ OLDALON!
ezekre nekem mind azt adja ki,a fegyveres megy Carlos hsz-hez,meg GYIK is jó.
anno 1987
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ma 3szor próbálkoztam autót lopni, és mindig sikerült!
most is loptam egy ótót 1%-os sérüléssel!D:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232728272&no=19933
Csak gondoltam szólok.😊
anno 1987
www.er-a-borotok_valamit.com
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Vica megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
sumc idõpont: 2009 Jul.23. - 22:21:17
sumc sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
nyomok is nekik most egy + 😄
#54053 tegnap véletlen elsõk lettek aztán msot el vannak szállva 😄
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Vica idõpont: 2009 Jul.22. - 19:06:02
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx