Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
De nem baj mert beérlek hamarosan mikor kórházban fekszel végkimerültségben 😄😄😄
(ez inkább ne következzen be)
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
asd
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Küldõ: zolimontana - 21722 Idõpont:2009 Jul.25. - 20:18:43
csányomtam egy felértékelést remélem én is kapok jó játékot
Sikeresen (le)értékelted ezt a játékost.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
esetleg ha kolcsonadna valaki?
penz nem is kell csak xp<#zavart1>#zavart1>
hogy én mindig mindenrõl lemaradok<#rinya>#rinya>
nos akkor senki se szbzik?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Crea SMS: 11216
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
anno 1987
Ha valaki majd fenyeget megvédessz ugye?<#vigyor1>#vigyor1>
anno 1987
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64