Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Várom a neveket smsbe vagy privátba..azért aki kb 1 hosszászolást irt az még várjon egy kicsit a jelentkezéssel! 😊 de akitr érdekli jelentkezzen és megbeszéljük!
Crea SMS: 11216
fú akkor VALAKI CSINÁLJON GYORS EGY SZB-T 😄D
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
www.er-a-borotok_valamit.com
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mi csak titeket akarunk megóvni hogy ne éljétek bele magatokat ujra mert vagy ugy jártok mint mi vagy ugy hogy az oldalnak game over...
És a másik hogy amig nem szóltam olyat addig nem szép dolog : Takarodj már innen-t irni!
Ez rád is vonatkozik ugy mint toysoldier -re😊
Ha nem teccik a hsz-em akkor nem kell elolvasni ill. hozzászólni de attól még irhatok szerintem.
Komorandi: idejössz akkor olvass visza😛 utána szólj te is nem én kezdtem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De amugyis, elég sok barát van felvéve ha senki nem támadna senkit kkor ez lenne maga a béke szigete 😄 ez nem arrol szól! üssétek egymást aztán ha majd egyik oldalra kell állnom majd gondolkozok ki mennyit tett le az asztalra 😄 ez azt jelenti ,h kb mindig az Sg mellett fogok állni 😄😄😄 de vannak arcok akik segitenek pl sumc állandoan kiszed a börtönböl, hiába pont a másik banda nem szivesen támadom be!
Crea SMS: 11216
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
Most pedig megyek innen,majd ha rendbe lesznek a dolgok,jövök!Pusssz Sziasztok!
#54894:Toysoldier...ugyan már...neki nem lehet beleszólni?Csak a véleménye!!!Ugatni...pff..mindenki magából indul ki!
MAXI
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
ki akartál rabolni mikor megkaptam szb-pénzt ?? hömm eszt még megbánod kis fiam
Itt is kihúztam a gyufát.<#eplus2>#eplus2>
anno 1987