Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
Már van 9-es szintû!? Nagy Grat!<#worship>#worship>
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
kösz a válaszokat ^^
asd
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
asd
egy kérdés: amit cuccok adnak bónuszokat erõre, védelemre, gyorsaságra, azis beleszámít munka vállalásánál vagy csak alapot nézi?
asd
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Miért nem tudom használni a karakteremet????
Mielõtt szarrá ment az oldal jó volt! most megint jó most nincs!!!
Letöröltétek az addigi játékosok cuccait? vagy tönkrement valami aminek nem kellett volna? vagy mivan itt????
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Az oldal mióta megy újra?
És amit én már egyszer fölépítettem az oldal eltûnése elõtt az hova lett????
18as szintig felkûzdöm magam, tisztelnek, van egy fullos házam meg egy rakás pénzem és az én hibámon kívül elveszik minden??? Most ez komoly? Kezdhetem elõröl azt amit már egyszer megcsináltam??
Ez egy vicc gyerekek!! Szopassátok a népet ezerrel!!!!
389 új üzenet.Végigolvastam mind és sehol egy off vagy balhé,királyok vagytok srácok,köszönöm<#worship>#worship>
Crea SMS: 11216
<#wow1>#wow1>Sikeres edzés! 5 alkalom edzéssel szert tettél 5.145 márklárra.<#worship>#worship>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elhívott szb-re,megvettem a C4et.a zsákmány 294ezer,és nem fizet<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
MAXI