Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem kell bedõlni a Nistelrooy név láttán,NEM ÉN VAGYOK!
De ez még ráadásul pofázott is és a többieknek úgy adta elõ mintha én lennék.én bannon vagyok 😊
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
LINK
Természetesen Seagal az SGBF 😊
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
lécci toy küldd el mégegyszer a meghívót
már itt vagyok, van kocsi is
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
Crea vs. PaulieGualtieri
Crea a gyorsabb, ezért õ kezd,
Öklöde-t használva eltalálod PaulieGualtieri-t 930 sebeztél rajta!
A nyertes: Crea!
Súlyosan megsebesítetted PaulieGualtieri-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Ez beteg 😄 40 ezret mondjuk megért! 😄
Crea SMS: 11216
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amúgy sziasztok! <#wave>#wave>
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
olaszba vagyok, 20 ezret elõre a többit a végén,de küld el a csata jelentését!azért akarom hogy én legyek az elsõ a kórházban!!..
Opciók: Törlés - Válasz
lehet fel van gyurvamint állat oszt igy kap vagy 300XP-t ha lever 😄 fegyver nélkül támadjak aztmondta 😄
maffiozó:Zolixxx tel.25715
hali.lenne egy kérésemm megkellene hogy támadj de fegyver nélkü és elkellene küldeni a csata jelentését sms-ben!!hajlandó lennél hogy megtámadj??
Opciók: Törlés - Válasz
<#confused>#confused> még fizet is érte.... hmmm
most próbálgatok autót lopni, de már hetedjére próbálom, de nem sikerül :Cc
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
de hogy a fenében? :SSS
pedig kiírja az szb-nél, csak nem tudja betenni -.-

DDiesel
top5ben hollandban véletlen sem multizik mi?😄
Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334
msot jött vissza :-c
nem tudom berakni az autót, visszavontad az szb-t, vagy mi?