Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2010 Feb.18. - 18:41:36
Szintet léptél! Új szinted: 60. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.
nagyon kihalt a topic!<#szomoru1>#szomoru1>
Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.
#135238 peid kihagyhattad volna😄<#idiota>#idiota><#beka2>#beka2>
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
ezt nem hagyhattam ki:
Sikeres edzés! 340 alkalom edzéssel szert tettél 343.06 erõre.
😛😛
nem hagyhattam ki:
Sikeres edzés! 340 alkalom edzéssel szert tettél 343.06 erõre.
boBLeader vs. Tomo85
Tomo85 a gyorsabb, ezért õ kezd,
Tomo85 eltalál HK MP5-t használva, 1.03-t sebez rajtad!
UZI-t használva eltalálod Tomo85-t 1.03 sebeztél rajta!
Tomo85 nem talál el, így nem sebez rajtad!
Tomo85 nem talál el, így nem sebez rajtad!
Borotva-t használva eltalálod Tomo85-t 81886 sebeztél rajta!
A nyertes: boBLeader!
...borostás volt már...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
boBLeader vs. Tomo85
Tomo85 a gyorsabb, ezért õ kezd,
UZI-t használva eltalálod Tomo85-t 108914.26 sebeztél rajta!
A nyertes: boBLeader!
wow elõször 100k felett, +11 szint oda. sztár vagyok. 😉
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
nah😄 mindig igy adna😄
😛😛
Na jól van már! Elég legyen.
#135229 Ebbõl is
#135227<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Jó éjt nektek!
O😛
#135225<#wave>#wave><#taps>#taps>
#135227<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Össz XP: 35,597,854
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Össz XP: 1,000,008<#hehe>#hehe>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
😛😛
Valamit nagyon ratykón csinálok...:S Kondin kb 3 nap alatt talán 1* adott 75% felett ill. vagy 5* 50% felett...:S
Félreértések elkerülése végett..😄 Nem 6* kondiztam 3 nap alatt..😄😄😄
Szia ACS07, akkor azt is mondd el amit beszéltünk az oldalon. Legyen tiszta az ügy. Azt hogy egyik tagotok pl tegnapelõtt a PH-t kérte meg hogy segítsen ingyen nektek csapkodni AIWA-t és bandáját. Segítettünk is. De aztán tegnap kiderült hogy csatlósai voltatok, és együtt ütötte vele a don-otok az ártatlan gamereket, mint ahogy most õk benneteket. És ugye a PH már segített, mentek más bandához. Én úgy gondolom meg kell enni amit fõztetek... Javítsatok ki SG ha nem így van...
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
20:29:18
Ha egyszer nagy leszek...
ha gondoljátok nézetek fel hozánk de ha lehet nével köszi
http://xat.com/RFamily
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
Sziasztok!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én egy kicsit hihetetlennek tartom,hogy azért támadnának,mert ti egy baráti társaság vagytok,valami oka csak van.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
elöre is köszönöm acs07
továbi jo játékot
Milyen segítség?
Sikeres edzés! 1 alkalom edzéssel szert tettél 2.18 erõre.
nekem jobban ad😛<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
juhajjaaaa A jóból is megáárt a sok;)