Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik szót nem érted???
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
még valami???
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
és teljes mértékben igazat adok creanak
ja és bocs de azt kell mondanom,hogy sztem te oda tartozol azok közé aki nem tudja a valóságot a játéktól elkülõniteni
egyáltalán jársz ki az utcára?<#wow1>#wow1>
vagy nem és a napi stresszt rajtunk vezeted le h b***ogatni probálsz?
Nem kezdem elölrõl...
Jól kiosztottál gratulálok...<#idiota>#idiota>

\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
Bocsi,de itt szerintem nem mi vagyunk azok,akik lealacsonyodunk,a bizonyos szintre!😊
Belõled az irigység beszél viktorkám,azért mert a reset elõtt egy kis csira voltál,gondolom nagy szájjal és nis-ék szétszapultak,most meg azt hitted más lesz és,h te leszel az uristen,vagy nem tudom hogy gondolod lényegtelen.
Szerintem meg az iskolában te vagy,vagy voltál akit mindig b*szogatnak,hogy ilyen semmi dumáiddal probálsz feltûnni a többiek elõtt.
Amugy választhatnátok jobb szorakozást annál hogy egész nap a dontotto-t osszátok,mert abszalut nem motivál a gyenge dumátok 😊
Tisztelet a kivétel!
További jó játékot!
Üdv : PhaNToM
<#wave>#wave>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Uhh😊
Nos.. kérnék szépen 3 bátor jelentkezõt egy 10 perc múlvára esõ szb-re!😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sajnos lekésted a repülõt, a következõ fél óra múlva indul.
Sebaj, ha a vonatot is lekésem megyek rollerrel...;->
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
De a pofozást is kb annyi szenvedéllyel intéztem volna mintha mintha szõnyeget porolnék...
<47.02>47.02> % 6 órátol 😄😄
ja most majd mingya mondják, h csalok is 😄😄
Crea SMS: 11216
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
és akkor zárásra ezt nekem:
Sikeres edzés! 7.42 alkalom edzéssel szert tettél 2.73798 xxxxx
<#taps>#taps><#taps>#taps>
Szintet léptél! Új szinted: 8. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
sziasztok! jó volt ez az este! 😄
Maffiozo név: Boci
és inkább nem szolalok meg... mert nekem felmegy a vérnyomásom, de nem egy játék miatt fog....teszek ellene, mert hidegen fog hagyni legközelebb is az iylen..majd leharcolom a játékba 😄
És a hsz.-eimben sem igen használtam trágár szavakat...
ha meg csak a játékot nézzük szerintem én már segitettem itt pár embernek! 😊 és nem magam miatt vagyok mindnekivel balhéba,..de ez így a jó! 😊 mert kiállok mellettetek.