Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Aug.1. - 12:49:30
Szintet léptél! Új szinted: 14. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
Opciók: Törlés - Válasz
Crea SMS: 11216
ki megy szb-re, akinek szüksége van egy robbantósra? 😛
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Valaki észrevett valami változást???
A benzinkutak fel lettek töltve???
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Nincs értelme fél perceseket kihozni... Az csak bátorság pazarlás...:S:S:S
#62576 Kösziiii...😄
csak mivel az sms-eknél igy szoktam keresni ha régebbi, h beirom az oldalt így gondoltam itt is bejön! 😄
http://maffiozo.hu/borton.php?oldal=1 második oldal.... igy tovább...hivatkozás nincs rá, de ha beirod igy a böngészöbe akkor kiadja!
?oldal=1 ennyit kell mögéirni!
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
Nem azt aki már csak fél percig van bent...
így meg hogy 250 ember van böriben és 50-et mutat...:S Ez nem adja...:S
<#integet2>#integet2>
hja börtönbe énse tudok lapozni, mondjuk elég gáz így mikor sokan vannak bent :S
asd
Mert ki is van írva hogy 1. oldal... de valahogy még nem jöttem rá hogy-hogy lehet a végére menni...:S
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx