Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
helosztok egy ember kéne szbre!!
Telefonszám: 19963
Telefonszám: 19963
nem tom,Oroszban ezek vannak
Colt M4 Carbine
Magnum Sniper
Glock 19 9mm
P90
Glock 19 9mm
Colt 1911
Remington 870
Colt M4 Carbine
Magnum Sniper
Glock 19 9mm
P90
Glock 19 9mm
Colt 1911
Remington 870
Miért minden országba más a cucc?Én nem így tudom😞
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
úgytudom minden országban ugyanaz van a bótban...
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
<#wave>#wave>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Sziasztok szép napot!!<#integet2>#integet2>
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
mingya csak lehet, h SZB.... az az elsõ..fensi megvár addig hátha nyom + 1-2 statot magára 😄
Crea SMS: 11216
te napi 4 órát alszol csak azért hogy játszhass te már überkoska vagy nem most kezdesz az lenni 😊
de úgynézem mûködik a matek...😊
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Tudjuk,a matek😛
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
CREA én nemvagyok Fensi , ha megversz elismerem nemfogom ezen felkapni a vizet , JÁTÉK AZ EGÉSZ !! <#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>
necces volt 😄😄
De amikor nem volt fegyver rajtam akkor õ legalább hozzám birt érni 😊 Ezért respect.. Gondoltam a legkeményebbel kezdem..aki tudja a merre van fensi szolhat..akár PM be is 😊
De amikor nem volt fegyver rajtam akkor õ legalább hozzám birt érni 😊 Ezért respect.. Gondoltam a legkeményebbel kezdem..aki tudja a merre van fensi szolhat..akár PM be is 😊
hehe... egyre rosszabbul jár ha vár..az én taktikám teljesen másmien..ha most nem tudnak megvreni késöbb nem fognak mert akkor leszek jobb..aki tudja mirõl beszélek az érti... ha így folytatják csak hidro fog velem jönni, amit nem bánok mert birom, de ilyen kijelentést már nem teszek mert Fensire is irtam, h birom aztán most látjátok mi van 😄
ahogy lattom fensi le vette az uzijet.. 😊 es most ez van neki A türelem keserû, de gyümölcse édes.
(Admin)
A Harc kimenetele
Crea vs. babyface
babyface a gyorsabb, ezért õ kezd,
babyface nem talál el, így nem sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod babyface-t 1968 sebeztél rajta!
A nyertes: Crea!
Súlyosan megsebesítetted babyface-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $248 volt
felvettem a fegyvert már végre 😄
kemény meccs volt...õt pedig többre tartom mint Fensit...szerintem fensi gyengébb nála is ....
Sikeresen felvetted wintonio-t barátlistádra!
Sikeresen értékelted ezt a játékost.
<#eplus2>#eplus2>
Sikeresen értékelted ezt a játékost.
<#eplus2>#eplus2>