Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#63907 <#integet2>#integet2>
Crea SMS: 11216
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
az mekkora... 😄 de kár, h azt még nem láttam, de a székröl leestem a röhögéstõl... most mondom bnömnek is õ is fogja a hasát a röhögéstõl 😄 <#idiota>#idiota>
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Krisztiék bányatava 😄
Az meg simán leírta a rendes mobilszámát... Nem a játékbelit..😄😄😄
Eddig ez viszi a pálmát,bmeg leestem az ágyról,ez kész😄DDDDDDDD
Vagy csak én értettem félre... de én arra gondoltam, h a játékba hol lesz 😄
Valami erõsebbet is mondhattál volna..:S😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
olyan 200at sebzett rajtam.... egész jol sikerült neki most. 😊
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Sikeresen megnyerted a harcot Fensi ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
na ez sem olyan mint rég.... alig adott XP-t.. 70-et kb... jobb ha õk támadnak 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
<#papakacsint>#papakacsint>
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”