Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiozo név: Boci
fûtés?! 😄 legalább fogytál pár kilót 😄😄 ( bár nem tudom, h állsz testsúllyal 😄 )
Crea SMS: 11216
na jó van már 6000 dollárom mi lenne ha üzletelnénk? 15 gomba és még a meglepetésem mellé. ugyanúgy 100.000ret elöre kérnék és csak 400.000 lesz. nos?
Opciók: Törlés - Válasz
na nem igaz mán...<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mi a pálya?
Este szb?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#64047Szia😊
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
#64044 Újra kell regelni.😊
anno 1987
Valaki nem akar magával vinni szb-re?
Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci
anno 1987
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Sikeresen megnyerted a harcot jhetedikj ellen! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
anno 1987
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Válasz: Feladó: bobleader - 54726 Dátum:2009 Aug.2. - 17:17:25:
Válasz: Feladó: gangsta_rapper - 77441 Dátum:2009 Aug.2. - 17:16:22:
Válasz: Feladó: bobleader - 54726 Dátum:2009 Aug.2. - 17:14:25:
Válasz: Feladó: gangsta_rapper - 77441 Dátum:2009 Aug.2. - 17:08:30:
Válasz: Feladó: bobleader - 54726 Dátum:2009 Aug.2. - 17:06:48:
Válasz: Feladó: gangsta_rapper - 77441 Dátum:2009 Aug.2. - 17:03:27:
te nyomorék mit képzelsz magadról,hogy az én garázsomat basztatod mi állísd le magad bazdmeg!
elõször is had közöljem veled hogy ez egy játék, és ha elfáradsz a tükörig akkor észreveszed majd hogy mi is az a nyomorék valóság. másodszor ki a kivert faszú véres marsi döglött veréb vagy te hogy nem lehet a garázsodhoz nyúlni? na tipli kuvasz!
elöször nem tudod kivel kezdtél!másodszor meglesz baszva szád te faszkalap és harmadszor te oda mehetsz a tükörhöz,hogy nézd azt a hulk fejedet!
emlékezned kéne te csira kis buckalakó nyomorult patkány, hogy reset elõtt minden unalmas napomban agyonvertelek :\
nem hiszem nyomorék!
...én meg tudom pucukám
jól van szopd le magad mi volt a neved elõzõbe????
Küldõ: gangsta_rapper - 77441 Idõpont:2009 Aug.2. - 17:03:27
te nyomorék mit képzelsz magadról,hogy az én garázsomat basztatod mi állísd le magad bazdmeg!
és hogy a szívére vette szegény...reset elõtt minden második nap elvertem ha éppen unalom volt :\
asd
Igazi sármos duma,igazi üzleti érzék,szóval nem tudok mit mondani😊
MAXI
majd jövök egysze! <#ravasz1>#ravasz1>
pás<#wave>#wave>
asd
csõ. a tegnapi sikertelen üzlet után felkeresett egy tutuk nevû faszi. azt irta üzletelni fog veled is. velem is üzletelt. teljesítettem a feltételeit és 10 gomba helyett 30-at kaptam, plusz 20 adag kokaint. szted normális az a faszi? Csak szólok, nehogy meglepõdj.
Opciók: Törlés - Válasz
istenem....<#falbav>#falbav>
Crea SMS: 11216
kéne 70xp...mi a leggyorsabb út? `.´