Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Új Szinthez XP: 4,236/4,710 Ez is meglesz hamarosan.😉
anno 1987
Sms: 15556
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szintet léptél! Új szinted: 10. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szintet léptél! Új szinted: 12. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
Opciók: Törlés - Válasz
Vissza az üzenetekhez
(1505 új üzenet)XD
Nah hali mindenkinek!
Aki akar szb-t az qrvagyorsan jelentkezzen nálam smsben!😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Aki akar jönni szbre az irjon sms t:29258
15 perc mulva megetünk, csak elmegyek fürdeni 😄
effe lv6 24254
Crea SMS: 11216
és lehet h. többel is levernek mint -10szint különbség... 😛
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
asd
grat! <#worship>#worship>
ezek a 8as szintüek nagyon kemények meg se merem támadni öket msomá...roppant észnél kell lenni 😄
hoppá-hoppá! engem vettek fel 7.nek... 😄
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
Maffiozo név: Boci
Am...myvipem nincs....msnen meg elég ritkán vok fennt....szal:S
MAXI
még ez a szó hogy lüke! ez olyan tipikus myvip és msn függõ lányok szóhasználata. 😄<#worship>#worship><#worship>#worship><#wink>#wink>
Maffiozo név: Boci