Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most csak azért nem írom ki mert negatív sugallatú lenne velük szemben..😊
Mondjuk úgy, hogy Õket is azért szeretjük amiért Téged...😄😄😄 Bocsi..😄
szerintem mosmá egy ütéssel megvernél 😄
gyere támadj be, végre ne én legyek a legnagyobb 😄
Crea SMS: 11216
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
átveszed a legerõsebb poziciot 😄 hát milyen az már?! 😄😄
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
ez hülye😄😄akkor most már beléphetek a családba?😄😄
válasz:
családba?! hát azt akarod, h téged is üssön verjen anyám , apám?! ne akarj te belépni, amugyis vagyunk 10 en tetsvérek még 3 államigondozásba.
#66120<#eljen>#eljen>
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Tõletek tanultam...😄😄😄
A Harc kimenetele
hidRo88 vs. Turbi
Turbi a gyorsabb, ezért õ kezd,
Turbi eltalál Katana-t használva, 1-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod Turbi-t 927 sebeztél rajta!
A nyertes: hidRo88!
Súlyosan megsebesítetted Turbi-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $987 volt
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
rácsapnék egyet a fejire...😊
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
áá nem haragszok az iskolába is mindig én vagyok az akit ütnek... 😞 megszoktam... én voltam a legkissebb a tornasorban mindig engem ugrattak a nagyok ott is csak vertek, amikor államigondozásba kerültem akkor pedig egy olyan családhoz kerültem akik egésznap dolgoztattak, végül anyámékj visszafogadtak igy msot velük élek de mindig megvernek, megfogadtam nagy ember leszek..és látod mire vittem! 😊
Össz XP: 3,000 ---> TÉK-em van maximus...😄
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
További Jó játékot és szép estét!
Sziasztok<#integet2>#integet2><#puszi>#puszi>
MAXI
#66100 Idióta....😄😄😄😄