Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Én is.
De nem baj holnapra jobban leszeeeeeeek
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Munkád: Pizza futár
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Itt van nálam egy táska $569,146-al és 838xp <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
A Harc kimenetele
maximus vs. Gecha
maximus a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod Gecha-t 1205 sebeztél rajta!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
anno 1987
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Amúgy én rendezem az szb-t, csak a robbantós még nem vette meg a cuccot.
Szólj már rá
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
hehe öcsem elvag ytajolva unokaöcsem mutatta meg miket irtok neki igen batrak vagytok de nagyon gartulalok kemenykedtek egy 11 eves kisgyereknek sok skikert az ien sz*rhaziakat szet szoktam repíteni...szal hajra
Opciók: Törlés - Válasz
na gyors kilépek mielõtt vissza ír!császtok<#wave>#wave>
na nézd már...de kinyilt vkinek a csipája!vigyázz nehogy anyukád elolvassa h miket irkálsz és szoba fogságot meg 2hét számítógép megvonást kapj<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Nem értelek...
Küldõ: gecha - 35433 Idõpont:2009 Aug.6. - 21:21:14
azaz szajkarates igy van mert ismersz ..gratulalj magadnak vagy edesanyadnak aki megfialt... szajkarates... letepnem a fejed aszem csicska sz*r vagy mint a haverjaid itt elitek ki magatokat mer kiskorodba elnyomtak te sz*r te-...... na szia foglalkozz magaddal csuma
irtam neki h igaziszájkaratés 😄
Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci
Jól szájba kéne az ilyet vagdosni, de élõbe!
Én simán megtenném
Írtam Neked üzit. 😊
Küldõ: gecha - 35433 Idõpont:2009 Aug.6. - 21:17:07
csicska kocka haverod kezdte de nemtom mit kepzeltek ki f*sz vagy te is te sz*rhazi itt elitek ki magatokat hajra rohadtal volna bele anyadba te is te sz*rhazi te ... kocka köcsög lépj egyet hatra most aztan b*zd szajba magad ....GYÖKER... hajra
a barátunk jelentkezett