Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
Üdv mindenkinek!!!<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Hello MAXIMUS😊))
[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerősít!\"
#75832 - akkor inkább nem irok ide,csak olvasok.ugyis csak feszültség van belõle állandoan,ha valaki felmer szólalni!
/Akinek szüksége van a karakteremre az dobjon pmet/
Sziasztok!további sok sikert a játékhoz<#wave>#wave>
asd
LOOL
köszönöm google.. hangszorot kapcsoljátok be:
😄
"Háát itt msot van sokminden 😄 "
Crea SMS: 11216
SMS:89574
Abban meg,hogy ki talál ide ki nem teljesen igazat adok.Még nem mondtam de iszonyat jó lenne ha legalább ezt a topikot le tudnánk záratni reg szempontjából és nem tudna idejönni már senki.Ez lehet,hogy egy pár embernek nem tetszik de sajna nekem is van ami kicsit b@ssza a csõröm.Pl: van aki csak szb miatt jön ide és még arra sem veszi a fáradságot.hogy bebüfögjön valami köszönésfélét.Arról már ne is beszéljünk aki meg csak beszólogatni jön ide😞,szomorú!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
asd
u.i. köszi😊
A bank sikeresen átutalt: $7,726-t Fogadófél: atiiis, közlemény: bocsi
amugy szia
szb- után rögtön, de még a pénzt betoltam elõtte a bankba.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Cool😊
maffiozó: robocop
Cselekedj belátásod szerint <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Volt ma egy kis idõm olvasni a topikot meló közben.Nagy örömmel láttam olyan összefogást és egyetértést az sgbf-el kapcsolatban amiben már régen nem volt részem,szívmelengetõ volt.Aztán jött csaresz....na igen,ez most csak neked szól.
Ha szar napod van,ok,de ne akard a válladra venni az sgbf szervezésével és a kép szerkesztésével járó"terhet".Ahogy a tagokról úgy a készítõröl is közösen kellene dönteni.És légyszíves ne ugorj neki senkinek egy ilyen dolog miatt,mert nem volt igazad egyáltalán.A feszültséget ne így vezesd le.Remélem annyira már "ismersz",hogy ezzel nem megbántani akarlak csak tanácsnak szántam amit jó lenne ha megfogadnál.
Andi:sajnálom ha abbahagyod de lassan kezd az az érzésem lenni,hogy szét fogunk hullani és alig maradunk.Ki fog csrélõdni a társaság itt😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
asd
hali!gazdag lett�Šl 20S val?nem voltamaz elsĹ� ��t k��zt az biztosde neked lehet dr��ga lesz
Az xp a lényeg :-) Egyébként meg ahogy gondolod kezdj hozzá:-)Amúgy meg id�r�l id�re meg foglak látogatni bár mit teszel.Fenn vagy a listámon:-)
Opciók: Törlés - Válasz
most mit tegyek?😊
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Szerintem ne hagyd abba csak úgy jáctssz mint ahogy kellene minden játékkal: csak akkor mikor idõ meg kedv van hozzá😊
Sziasztok. Név:PIRU
Mondjuk a pénzed jöhet vagy ha van valami jó cuccod 😊
Gondold meg azért😊
Energia: 5/** <**%>**%> de legalább nem sok energiába kerültél 😄
5 szinten voltam pizzafutárhoz kellett volna össz 200 pont😄
Na de mindegy is😊 mondom nem csak mi csináltuk ezt és csak minket bannoltak😊
De lényegtelen lehet jobb is igy😊
Nem feszülök rá ujra😊
Sanko19 vs. Crea
Crea a gyorsabb, ezért õ kezd,
Crea eltalál Katana-t használva, 2589-t sebez rajtad!
A nyertes: Crea!
Crea Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Még szerencse hogy nem volt nálad pénz..
Jöhet a bosszú...
SMS:89574