Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vatos Locos
Már találkoztam vele<#taps>

Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!

atiiisanevem
én még a törlés elõtt is voltam itt, csak nem voltam akkor sem teljesen aktív, de nem is rakom ki a képet hogy sgbf meg ilyenek, szimplán csak a társaság miatt járok ide.

\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]

Promaster
nah ismét vagyok😊)
Üdv mindenkinek!!!<#integet2><#integet2>
Hello MAXIMUS😊))

[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerősít!\"

csaresz
szerintem tök aranyos!

#75832 - akkor inkább nem irok ide,csak olvasok.ugyis csak feszültség van belõle állandoan,ha valaki felmer szólalni!
/Akinek szüksége van a karakteremre az dobjon pmet/
Sziasztok!további sok sikert a játékhoz<#wave>

lolz 😄

asd

crea
Játék legfontosabb része a rablolink 😄😄 wááá ez kész 😄

Crea SMS: 11216

crea
Wáá mit találtal 😄😄😄

LOOL
köszönöm google.. hangszorot kapcsoljátok be:

😄

"Háát itt msot van sokminden 😄 "

Donnie Sanko
KomorAndi megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!<#law><#worship><#worship><#worship><#worship>

SMS:89574

Maximus4
Megértem én csak nem így kellett volna.Hanem normál körülmények között megbeszélni,hogy szervezzétek újra az egészet.

Abban meg,hogy ki talál ide ki nem teljesen igazat adok.Még nem mondtam de iszonyat jó lenne ha legalább ezt a topikot le tudnánk záratni reg szempontjából és nem tudna idejönni már senki.Ez lehet,hogy egy pár embernek nem tetszik de sajna nekem is van ami kicsit b@ssza a csõröm.Pl: van aki csak szb miatt jön ide és még arra sem veszi a fáradságot.hogy bebüfögjön valami köszönésfélét.Arról már ne is beszéljünk aki meg csak beszólogatni jön ide😞,szomorú!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

crea
Ez mondjuk engem is zavar már, h boldog boldogtalani idejár csak ugy anyázni is... ebben igazad van.Amugy beirtam a googleba, h "maffiozo" és az SG-t adta ki elsõnek..valszinû ezért talál ide mindneki.

csaresz
nem utolso sorban 2hét alatt annyian lettek sgbf-esek,mint reset elõtt félév alatt kb...sõt még többen!aztán meg csodálkozunk h mindenki sgbfes akar lenni,meg mindenki kiteszi a képünket magának át szerkesztve.de mind!én nem akarok ezzel foglalkozni a Ti dolgotok

mondjuk ezzel egyetértek, én már alig olvasom itt mivan, mert fél maffiózó idejár már 😄 énis új vagyok, de nem 5 napos reg...

asd

atiiisanevem
nemgond, tudtam hogy sg-s vagy, aztán kicsit meglepett, tudom hogy nekem itt annyira nincs beleszólásom a dolgokba, de azért néha én is csevegek itt ha van idõm.

u.i. köszi😊

csaresz
ja,az te voltál?bocsesz...nem tudtam h ide valosi vagy...utalom a pénzt

A bank sikeresen átutalt: $7,726-t Fogadófél: atiiis, közlemény: bocsi

csaresz
de azért szerintem megérted azt is h arra jövök haza,h hopp megszûnt mert ez meg az....én csak probáltam valahogy segíteni,de sz@rok én bele! foglalkozzon vele a franc!senkinek se jó semmi,akárki akármit csinál! ide jönnek a 12-14 évesek akik osztják azt észt,közbe meg sehol semmi!nem lenne nekem senkivel se bajom,csak már kezd idegesítõ lenni h az összes hülye (tisztelet a kivétel)az mind ide talál!nem tudom a másik fórumra (ph) mért nincs ilyen mint nálunk?

amugy szia

komorandi
<#puszi><#integet2>

MAXI

atiiisanevem
Sajnos elvesztetted a harcot csaresz ellen!

szb- után rögtön, de még a pénzt betoltam elõtte a bankba.

atiiisanevem
csaresz nem sg-s ?

Vatos Locos
<#integet2>

Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!

Látod ezt vártam tegnap is te vagy a házigazda és most meg is mutattad hogy kell annak lenni😊
Cool😊

maffiozó: robocop

Vatos Locos
<#wink>

crea
Semmit nem értek belõle, tehát a javaslatom:
Cselekedj belátásod szerint <#banplz><#banplz>

Maximus4
Szép jó estét mindenkinek!

Volt ma egy kis idõm olvasni a topikot meló közben.Nagy örömmel láttam olyan összefogást és egyetértést az sgbf-el kapcsolatban amiben már régen nem volt részem,szívmelengetõ volt.Aztán jött csaresz....na igen,ez most csak neked szól.

Ha szar napod van,ok,de ne akard a válladra venni az sgbf szervezésével és a kép szerkesztésével járó"terhet".Ahogy a tagokról úgy a készítõröl is közösen kellene dönteni.És légyszíves ne ugorj neki senkinek egy ilyen dolog miatt,mert nem volt igazad egyáltalán.A feszültséget ne így vezesd le.Remélem annyira már "ismersz",hogy ezzel nem megbántani akarlak csak tanácsnak szántam amit jó lenne ha megfogadnál.

Andi:sajnálom ha abbahagyod de lassan kezd az az érzésem lenni,hogy szét fogunk hullani és alig maradunk.Ki fog csrélõdni a társaság itt😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

komorandi
Ha gondolod még utoljára....van 10 bátorságom<#vigyor2>

MAXI

vakardhal
<#rinya>

Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)

ülj annyit amennyit tudsz 😊

asd

vakardhal
Válasz: Feladó: pikktibi - 86487 Dátum:2009 Aug.13. - 18:35:07:
hali!gazdag lett�Šl 20S val?nem voltamaz elsĹ� ��t k��zt az biztosde neked lehet dr��ga lesz
Az xp a lényeg :-) Egyébként meg ahogy gondolod kezdj hozzá:-)Amúgy meg id�r�l id�re meg foglak látogatni bár mit teszel.Fenn vagy a listámon:-)
Opciók: Törlés - Válasz

most mit tegyek?😊

Én ezért nem nyomom csak néha😊
Szerintem ne hagyd abba csak úgy jáctssz mint ahogy kellene minden játékkal: csak akkor mikor idõ meg kedv van hozzá😊

Donnie Sanko
<#puszi>

vakardhal
mki sajnálni fogja😊

Vatos Locos
Kifog ezek után szöktetni<#rinya>

komorandi
Mert szeretlek Titeket😊

MAXI

csaresz
<#rinya><#nemtudom>

Norbi1990
Szintet léptél! Új szinted: 7. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
Vatos Locos
Hát ezt nagyon sajnálom😞De szerintem nem csak én....

Norbi1990
<#szomoru1>
komorandi
Se idõm,se kedvem,se energiám ennyit itt ülni a gép elõtt...sry

MAXI

Vatos Locos
<#wow1>Miértis?

vakardhal
ne má tök becsülöm benned hogy csajként igy itt kiálsz😊

NEEEE HAGYD ABBA!!!!

Sziasztok. Név:PIRU

csaresz
meg se próbáld!!!

crea
<#boxer>

Donnie Sanko
??????????<#wow2>

Miért hagyod abba?
Mondjuk a pénzed jöhet vagy ha van valami jó cuccod 😊
Gondold meg azért😊

komorandi
Abbahagyom a játékot,ha kell valakinek vmi szóljon....

MAXI

vakardhal
vki nem tudja hol van doser?

crea
nem megy ez nekem 😄

Energia: 5/** <**%> de legalább nem sok energiába kerültél 😄

Azért nem értél utol mert mi napi 22 be nyomtuk folyamatosan😊)) 4 óra az elég sok és elárulom hogy 5 szinten olyan kondim volt mint majd csak lesz ezzel a karival 11 esen kb😊
5 szinten voltam pizzafutárhoz kellett volna össz 200 pont😄
Na de mindegy is😊 mondom nem csak mi csináltuk ezt és csak minket bannoltak😊
De lényegtelen lehet jobb is igy😊
Nem feszülök rá ujra😊

Donnie Sanko
A Harc kimenetele
Sanko19 vs. Crea

Crea a gyorsabb, ezért õ kezd,
Crea eltalál Katana-t használva, 2589-t sebez rajtad!

A nyertes: Crea!
Crea Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Még szerencse hogy nem volt nálad pénz..
Jöhet a bosszú...

Donnie Sanko
Ok!