Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Krisz:hallod én már hülyét kaptam tõled😄DD(nem rossz értelemben,és nem besértõdni)
MAXI
Én már nem is számítottam semmi többre..😛😛😛
Backspace:MEN óta nem is hallottam ezt a számot..😊
Mert úgysem tudjátok mi az...😊
#76775 Helo Uram... Lekésted az SZB-t..:S Offline voltál pedig szólni akartam..:S
Krszti: MEN óta nem is hallottam ezt a számot..😊 De am a többit jobban szeretem tõlük..😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
JóÉjt... Ciao..😊
És jó éjt mkinek<#integet2>#integet2>
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Hát lehetne fordítva is..:S:S:S😄😄😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#76752 Tudom én jó fej akarok lenni de vannak agybetegek és nem értik a viccet néha és csak ba...tatik a népet.xD
Ha gondolod keresünk neked is valakit😛
Hát hallod jó arc vagy...😄 Akinek ien barátai vannak, nincs szüksége ellenségre..😄
#76742 köszi ezért én is adok egyet.<#puszi>#puszi> Bár nem bántásnak szánom de Maximusal a Való életben össze kéne jönnöd. 😄<#nevetes1>#nevetes1>
Igy is olyanok vagytok mint a két szerelmes pár.<#nevetes2>#nevetes2><#banplz>#banplz>
Köszönet...😊
#76741 jaja..😄 észrevettük hogy Te ugrasz ha zsetonról van szó..😄😛
<#integet2>#integet2>Megyek csicsikálni!
További jó játékot.
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
Am mit Tett a srác hogy Neki adtad az egészet???