Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
robbantós és fegyveres!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
attis jön akkor?
most majd el kell mennem egy kicsit, aztán ha hazajöttem akkor indítom 😄
de keressetek idézetet akkor vagy egy bemutatkozo szöveget találjatok ki ,h az SGBF elite egy oylan csoportosulás akik...... 😄
ezt az idézetet akartam még, de ez se tul jó 😄
"Szeretem a bátrakat: csakhogy nem elég a kardcsörtetés - tudni kell azt is, kire ránts kardot! És nemegyszer több bátorság vagyon abban, aki odébbáll, és féken tartja indulatát: hogy méltóbb ellenségnek tartsa meg magát! Csak olyan ellenségtek legyen, aki gyûlöletes, nem pedig megvetendõ: legyetek büszkék ellenségetekre: így tanítottam néktek valaha."
Crea SMS: 11216
Mert különben beindul megint a zaklatás...😊
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Am nem hiányzik róla valaki???<#gonosz1>#gonosz1>
anno 1987
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Aug.15. - 10:51:58
Sikeresen megnyerted a harcot Turbi ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
Sziasztok. Név:PIRU
A Reptér Tulajdonosa: Rendszer
0 eladó jegy van a reptéren.
Státusz: Nyitva
áááááááááááá erre vártam pedig.
nehogy kiessek már a sorból..😊
boldog szülinapot kívánok
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
de nekem nem fontos az idézet... viszont jo lenen valmit irni oda a fekete részre azt azér hagytam ugy ki, legalább mutassuk be a csapatot, mi kik vagyunk 😄 de azt se muzsáj... ahoyg akarjátok. 😊
(csak a nevedbõl következtetve)
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
részemrõl megszavazva...😊<#eljen>#eljen>
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
De ez így elég cinikus lett...😄😛😛😛
De kérdezd meg a többieket.. lehet csak én gondolom így..😊
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
Pedig siettem "volna" berakni a bankba
De ha SGBF elit lesz a kép akkor ugy csináljuk meg ahogy a képen lévõ emberek megszavazzák, ezt csak igy maganak akartm. 😊
F5-t nyomjáál 😄
szal nekem midnegy, de ugyis jó ha ez marad Crea baráti körnek... 😊 ahogy érzitek! 😊
Kuglits idõpont: 2009 Aug.15. - 13:16:18
Kuglits megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
Kuglits idõpont: 2009 Aug.15. - 13:15:58
Kuglits megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
anno 1987
Tuti kinézett magának😞(
De am az idézet az olyan izé..:S😄😄😄
Szóval érted..😄😄😄 Te aki a legerõsebb vagy... megmondod mindenkinek hogy srácok gyengék vagytok & bunkók is mellé..😊
Persze jó ez a szenvedés😊
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Nagyon köszönöm <#law>#law><#worship>#worship>
Persze semmi közöm a dologhoz,tedd ha jobbnak látod így.
am meg kb semmit nem keresel vele, 3 részvényem volt (többet nem engedett) és kerestem vele napi 30 kemény dollárt.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Miért erõszakos valaki? Mert nem tud belenyugodni abba, hogy nem erõs."
de irjátok már akkor, h átirjam SGBF elitre? 😄
Mennyit?
(csak azért mert kínálgatnak nekem 100 db-ot 300$/db-ért)
Most nagyon ráérõs vagyok 😊
anno 1987