Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Benzin ára: $100/liter
Kép Név/Benzin Kiválaszt
Típus: 2009 Volkswagen GLI 2.0T 4dr Sedan
40/40 liter
<100%>100%>
Típus: 2009 Volkswagen GLI 2.0T 4dr Sedan
40/40 liter
<100%>100%>
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2> Szeretnéd.xD
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Lengyelben az össz kocsi eladva. 250.000 haszon.
#78406 Voltam ma ott volt a kocsiba 19 liter azzal át mentem lengyelbe tankolni aztán orosz.😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
#78409:Nem érdekel.Majd eladja a garázsát,hogy el tudjam lopni😛
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
Olazsbol indultam:
Sikeresen elindultál! Utazási cél: Francia. Az autó 9 liter benzint eszik meg az út alatt
<#confused>#confused> a végén már igencsak tolni fogom 😄
Crea SMS: 11216
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
S4S1N0 idõpont: 2009 Aug.16. - 18:00:25
S4S1N0 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Thx😛
anno 1987
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Itt megvásárolhatod $699 mindössze.<#gonosz1>#gonosz1>
Most meg ezt írja ki: <input type="hidden" name="cof" value="
anno 1987
Ezt csak nekem írja ki:
<!-- WEBAUDIT=function() { this.WACID=null; this.WACIDName="WACID"; this.getCookie=function(name) { var nameEQ = name + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i=0;i < ca.length;i++) { var c = ca; while (c.charAt(0)==' ') c = c.substring(1,c.length); if (c.indexOf(nameEQ) == 0)<#fejvakaras>#fejvakaras>
anno 1987
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
tomesz0019 idõpont: 2009 Aug.16. - 17:40:46
tomesz0019 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Kössz
anno 1987
101
#78378:Én minden nap értékelek mindenkit a listámon😄
Én is kiosztottam már ma,egyébként engem is lehet értékelni.😛
#78376 <#eljen>#eljen>
anno 1987
Azért ezt se hagyjuk ki!
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
373
sms: 86258 A Mikulás azért olyan boldog, mert tudja hol laknak a rosszkislányok.;)
anno 1987