Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb semmit nem ér itt a sok pénz...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
NyLz0rkA (lvl10) SMS ~ 19991
MAXI
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Ha ekkora világfájdalmat éreznek azért mert valaki jobban nyomja mint õ...😊
"sokaknak nem tetszel Crea... nem csak nekem..."
Akkor add át Nekik üdvözletemet...
Am megvan miért nem tudtok szintet lépni... elbeszélgetitek az idõt arról hogy Crea mekkora csaló...<#idiota>#idiota>
"mind1 ti tudjatok... csak igy tovább"
Szintet léptél! Új szinted: 8. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
<#falbav>#falbav>
sms: 86258 A Mikulás azért olyan boldog, mert tudja hol laknak a rosszkislányok.;)
Crea SMS: 11216
sms: 86258 A Mikulás azért olyan boldog, mert tudja hol laknak a rosszkislányok.;)
Ciao-Ciao...😊
Zoz:láttam a tegnapi dolgot...nevettem is rajta...😄
MAXI
sziasztok ^^
asd
Azóta is azt keresi... Aki meg elhiszi az meg is érdemli!!! Remélem végigolvas minden játékhoz való kódot hogy megtalálja a semmit...
és 3 nap alatt 3 szintet léptem.Én ennyit birok de mostmár elég lesz ha 2 naponta lépek szintet kell egy kis pihi is.
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A sok veréb elhiszi....aztán mi leszünk a nyomik....mind1,ti tudjátok😄
MAXI
Opciók: Törlés
<#worship>#worship>
ahelyett, hogy itt irigykedsz rá, menjél szépen nyomogatni a bûnözést meg a kondit...
MAXI