Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azokkal beszélj akiknek van az adatlapján ilyen családféleség!! de felesleges még!! ilyenkor még nem bántanak!!
Maffiozo név: Boci
nagyon szépen köszi<#worship>#worship> egyszer ugyis nagyobb szintû leszek..
Glory Man United Go Kimi Go
bejelöltelek barátnak nincs kedved visszajelölni gondolom nem akarsz? pedig örülnék neki
Nem tõled kérdeztem....de amúgy minden családnál más feltételek vannak...általában az addott család tagjának a profilján megtalálod a belépéshez elvárt feltételeket...
MAXI
A Harc kimenetele
krisz2500 vs. MrGreen
krisz2500 a gyorsabb, ezért õ kezd,
UZI-t használva eltalálod MrGreen-t 2145.49 sebeztél rajta!
A nyertes: krisz2500!
Súlyosan megsebesítetted MrGreen-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
1es vagyok pár napja kezdtem
én most a játékról beszélek
Nem olyan nagy kár az....de az biztos hogy vannak köcsögök...akik annyira komolyan veszik a játékot....<#duma>#duma><#crazya>#crazya>
MAXI
"MrGreen megpróbált kirabolni!".. ez milyen dolog? õ nem fizet aztán még megpróbál kirabolni<#gonosz3>#gonosz3>
sziasztok ahhoz hogy belpjek egy családba ahhoz kell fizetnem pénzt ugye?
kár hogy abbahagytad. amugyis... hát sok a k*cs*g ember fene a fejüket
Én itt vagyok,de már nem játszok....de egy jó tanács:
zsolt10-el se állj szóba szb ügyben...õ sem szeret fizetni...
zsolt10-el se állj szóba szb ügyben...õ sem szeret fizetni...
MAXI
na bebújok "mamazilla" mellé talán elaszok...ha lesz helyem a pocakjától <#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2>
All hail the double x!
Sikeres edzés! 12.2 alkalom edzéssel szert tettél 4.4042 gyorsaságra.
na jo, megyek haveromhoz, késõbb jövök <#puszis>#puszis>
na jo, megyek haveromhoz, késõbb jövök <#puszis>#puszis>
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
hello van itt még valaki? ránézhetnétek erre a MrGreen-re. Szb-t azt szervez de a pénzt nem hajlandó utalni...
valaki leuti pls publicenemy-t??
sanko igazán megtehednéd!! úgy is mindig terrorizálsz😄D
sanko igazán megtehednéd!! úgy is mindig terrorizálsz😄D
Maffiozo név: Boci
Együtt érzek Veled...remélem nem olvastál vissza az elõzõ oldalra....ha nem tetted,akkor ne is....
MAXI
bazzeg. most nemtok aludni. ilyen képeket <#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1>
All hail the double x!
Szintet léptél! Új szinted: 6. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +1, Bátorság: +1
<#vigyor2>#vigyor2> végre kezemben a katana <#idiota>#idiota>
<#vigyor2>#vigyor2> végre kezemben a katana <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
valalmi szar lehet a játékkal mert egymás után nyomogatom a bûnözés tûzjelzõs esetet de egy idõ után nem írja ki hogy pihenjek meg azt is kiírja hogy sikerült de nem kapok xp-t
Gratulálok Te emberutánzat! Ezen élvezkedsz, meg a mások megbotránkozásán... Te sem szagoltál még ilyet közelrõl! Bezzeg ha neked kellene fellapátolnod egy 6 hetes erdei "talált tárgyat" v. a vonat alól kiszedned nem lennek ekkora arcod, hanem tele lenne a gatyád, s sírva szaladnál el mellõlem... phhh <#levele>#levele>
SteveAngelo Tel: 21354
Úristen mennyi elmebeteg:S
Sziasztok...
nenenenenenene!!!!ááááá
megyek aludni!
jóéjt... ez nekem sok....
megyek aludni!
jóéjt... ez nekem sok....
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Na megyek én aludni.Majd holnap tovább maradok.Jó8 mindeninek.<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Nem sikerült feltörnöd Boci garázsát, mert jöttek a jagellók, és bevittek!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
SMS:89574
sziasztok
Légyszives menj innen a ... menj innen!!!
JaJa... Tetszik..:9 Szívesen feltörném..😊
A makklevágós fake a 4. képen még nem cson a mutatóújja aztán igen! ps a végén + valami mûanyag szart fog
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....