Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
#81279<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
neked pedig már elmondtam délután is, hogy igen, mi mind hülyék vagyunk, ez szar játék, unalmas, sokkal jobb például a wow, mert annak értelme is van, tehát nem kell bántani minket, mert annyira primitívek vagyunk, hogy csak ezzel játszunk.
ergo fölösleges itt tépned a szádat.
jóéjt.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
maffiozó: robocop
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
Most értem haza Egész nap nem tudtam gépezni a fene essen bele.xD
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
gyere
Tel:45375
Nagy izgalmakat tartogat az idei nyaralás a celebjeink számára. Miután Keleti Andrea bejelentkezett a fodrászhoz <1>1> Szentesen, Dundika kutyája belekötött egy tehénbe <2>2> Ausztriában.
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Ez egy társaság...és ha nemtudnád egy társaságban akkor van keresnivalód,ha elfogadnak....de Téged ITT SENKI NEM FOGAD EL!!!!
MAXI
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Kondizásba vagyok...😊
maffiozó: robocop
anno 1987
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
valaki szervez szb-t mostanság?