Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#falbav>#falbav>
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
Sikeresen megszöktetetted a játékost!
Hehhe..jól kezdõdik a nap😄
maffiozó: robocop
robocop sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Opciók: Törlés<#worship>#worship>
SMS:89574
Sajnos nincs
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerősít!\"
KomorAndi sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Opciók: Törlés
Sikeresen értékelted ezt a játékost.
432
Na még ezt meg köszönöm.<#worship>#worship>
<#integet2>#integet2>
Na le kondizom bûnözöm magam és alszom.Jó éjt aki még itt van.Sziasztok.<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#puszi>#puszi>
Jó film...nekem is tetszett,bár az elsõ része szerintem jobb<#wink>#wink>
MAXI
Hapy end lett.Majdnem sírtam olyan meg ható.Majd holnap még 1x meg nézem.Meg még az Éjszaka a múzeumban 2-t is meg kell néznem meg a Jég korszak 3 mat is szal holnap film nézés. 😄
MAXI
amúgy. tudom, hogy nem olvassa, de nembaj, azért beírom.
Boldog szülinapot Carlos!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
mondtam 😛
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Akkor arra van egyedül hogy pénzt utaljunk át másoknak
nem kell rá válaszolni<#falbav>#falbav>
karalábé tolvaj...de loptam már tyúkot is. SMS: 89925 lvl: egyesével növekvő
<#integet2>#integet2>
Megmondja valaki hogy milyen idõközözönként kamatozik a pénzem a bankban?
Mert már 10ezer dollár van ott és ezer készpénzem de nem kamatozott mióta betettem