Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerősít!\"
A biztonsági kamerád felvette, ahogy kera megpróbálja feltörni a garázsod! Helyszín: Lengyel
Opciók: Törlés - Válasz
Töröm!!!!!<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
Aki akar, vandálkodjon Lengyelbe!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
nelly1977 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
csako666 idõpont: 2009 Aug.23. - 13:43:17
csako666 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
<#worship>#worship><#worship>#worship>
maffiozó: robocop
kera Garázsa
Tipus: 2008 Chevrolet Corvette Base 2dr Convertible
Állapot: %
Gumi Kilyukasztása
Szélvédõ betörése
Autó összekarcolása
Autó felgyújtása<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Itt befejeztem további jó játékot.
A biztonsági kamerád felvette, ahogy kera megpróbálja feltörni a garázsod! Helyszín: Lengyel
Õ indította el a piramis játékot!! Merre lehet? <#rolleyes>#rolleyes>
Promaster állandóan dobálja a labdát..😄😄😄 Vétek kihagyni..😛😛😛
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
Szerintem senkinek nem célja "családi "viszályt" kelteni... Szóval Peace!!!😊
Ezek után én szó nélkül visszautaltam a fele pénzét és még azt akarta hogy tegyem csak el mindet mert megérdemeltem....azóta a barátlistám elsõ helyét élvezi nálam😊
De nyugalom nem lessz ebbõl semmi balhé csk mielõtt támadunk és nem top5 ben akkor kérdezünk is fõleg ha 13 al kissebbet verünk😄DD
Hali!Ha szeretnél családhoz csatlakozni nézd meg a profilomat a Vito Maffia-t és írj.Ja és felértékeltele lécci te is.üdv.
<#idiota>#idiota>
Maffiozo: balint111 lvl 70 Telefonszám: 94382
Crea SMS: 11216
Ha nem tudja megoldani hogy ne támadjam meg az meg az övé😊
Amugy meg ez még mindig a maffiózó játék és általában a pénzért támadnak az emberek....engem is õt is....van köztetek 1 ember aki érti is ezt és nekem irt pm-et😄
Meg lett mondva hogy nem támadom többet ha topban lessz sem mert ismeri...erre rámzavar valakit a kis sérültz.
Nem fair fõleg ha azt nézzük hogy pénzét sem vettem el😄
...a PH-n írta bálint, hogy SZB közbe leverték, én meg udvariasan felajánlottam segítégem...
...nem családi viszályt akartam kirobbantani, csak egy picit játszani-szórakozni...
...arrol se tudtam, hogy bálint a top5-ben bénázott percekig...
[Qglee] [lvl 66] [tel:29986]
maffiozo név: eezy tel: 97429
ha nem csinálod azt amit Crea mondott, v nem vagy elég gyors akkor VESS magadra😊
[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerősít!\"
Nagy vonalakban errõl van szó😊
És igazad van nem haltam bele csak meglepett hogy órákkal késõbb jön egy 13 szinttel nagyobb és még csak nem is irja hogy ki vagy mi miatt😊
Megértem én hogy ettõl megnyugszik a kicsi bálint lelke de ha attól mégjobban akkor vissza is küldöm neki mind a 667$ amit elvettem😊
Bocsájtsd meg, hogy nem értékeltelek fel, miután kórházba küldtél és még rád is küldtem valakit.<#mf1>#mf1>
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
Ha igen válald a következményeket lehet neked se esne jol ha akkor támadnak mindeki mikor szb után vagy😉
juhajjaaaa A jóból is megáárt a sok;)
Crea SMS: 11216
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Utána te meg visszatámadtál... Bálint meg még azért udvariasan beköszönt...:S
...te se halsz bele 10 perc szünetbe, mint ahogy õ is túlélte, mikor SZB közbe leverted...<#idiota>#idiota>...
[Qglee] [lvl 66] [tel:29986]
De én viszont nem ugyhogy ez ennyi....és akkor támadjon meg egy 24 es ha én 13 szinttel feljebb vagyok nálad.
Ha nem bénázol akkor nem kaptál volna ez sértette a kis lelkedet hogy pancserkodsz és levernek?😄DD
Na sebaj nem haltam bele csak nem szeretem ha bénázol levernek és még te bosszultatod meg a bal***sz ságodat.
Legközelebb ha ijen van akkor nem hagyom annyiban most is csak azért mert egy normálisabb tagotok már mikor levertelek akkor irt nekem.
remélem elhúzódik 😄D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Sok lúd disznót gyõz,szóval akkor se tudnak majd szerintem mit csinálni.<#hehe>#hehe>
anno 1987
Tegyél, ha ennyi eszed van.
maffiozo név: eezy tel: 97429
De ha utánam jönnek az emberei akkor nem érdekel ph-s vagy tottós nem kell sokat jáccani mert beteszem ha kijön az fix😄
<#banplz>#banplz>
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]