Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
jhetedikj vs. PhaNToM
jhetedikj a gyorsabb, ezért õ kezd,
Nem találtad el PhaNToM-t így nem sebeztél rajta!
PhaNToM eltalál Katana-t használva, 86-t sebez rajtad!
PhaNToM eltalál Katana-t használva, 1-t sebez rajtad!
PhaNToM eltalál Katana-t használva, 753-t sebez rajtad!
P90-t használva eltalálod PhaNToM-t 3067.34 sebeztél rajta!
A nyertes: jhetedikj!
Súlyosan megsebesítetted PhaNToM-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Ezt még így estére beraktam pihenni.😊
anno 1987
Küldõ: nzsolt35 - 97934 Idõpont:2009 Aug.23. - 23:21:09
sz**d ki anyádból a g***met,csíra!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
Hálát adtam neki, h leverettem magam 😄
10sms volt reggelre 😄
egész este támadtak, aztán persze mythtõl meg is kaptam, h felbéreltem a kicsiket, h üssenek 😄
Crea SMS: 11216
Maffiozo : Farkasnor lvl:37 Tel: 98714\"A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.\" :)
maffiozo név: eezy tel: 97429
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Photoshop elõ... szerkesztesz egy képet hogy egy lvl 10-es leüt... kiteszed ide a képet... mindenki felbátorodik... és hidd el itt még a falnak is füle van... egy óra alatt vagy 10-en Neked mennének..😊😉
De én adjam a tippeket???😄😄😄 Találd fel Magad!!!😄
...viktor0203-crea: grat...szép teljesítmény...<#vigyor>#vigyor>...
[Qglee] [lvl 66] [tel:29986]
na mind1! mostmár tom legalább 😄D
Maffiozo név: Boci
te inkább leülsz megnézed az "Elhagy a Random!" címû filmet...
másfél óra múlva meg látod hogy léptél 3 szintet..😄😄😄
amíg megnézted a filmet..😄😄😄 Én sem sírnék... max a filmen..😊😛
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Érdekes..😊😛
maffiozó: robocop
robocop sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Opciók: Törlés
<#worship>#worship>
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
maffiozó: robocop
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
jó csorba és életlen így nagyobbat sebez...😊
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!