143580
Maffiózó
-
#143180 Hát nem örülök,de megértem:( A kondidat elküldöd majd priviben ha még tudod?:) -
#143179 sziasztok, már nagyon rég nem jártam itt, mert egyrészt az időm nem engedi, másrészt már kicsit rá is untam a játékra, a karakteremet továbbadtam, ezért léptem ki a családból! köszöntem mindent! nagyon jó kis csapat /volt/ ez:) örültem h a tagja lehetetteM! mindenkinek további sikerekben gazdag jövőt!:) -
#143178 Én is ebbe bízom.Egy kicsit összedughatnánk a fejünket.
Amire eddig jutottam,az az,hogy kellene tagfelvétel és feltételnek valami olyasmi,hogy jó közösségi ember legyen vagy valami hasonló.Nem szinthez vagy kondihoz kötni. -
fodorpetii #143177 :D
na majd vele kitalálunk vmit ;):D
Oh emlékszem régen meddig első helyen volt a topik :) -
#143176 Persze,szokott jönni,de minden nap úgyse tud mindenki itt lenni.Múltkor ketten fölhoztuk a topikot a harmadik helyre:) -
fodorpetii #143175 :S
Kellene szerintem is, Bence jön még topikba? :D -
#143174 Baromira elfáradtam:( Sajnos nem tudtam gondolkozni azon amiről dumáltunk,de valamit ki kell találni! -
fodorpetii #143173 Sztem is ja :D
Milyen volt a meló?:D -
#143172 Meglepő mi?:D -
fodorpetii #143171 Gyorsabb volt tőled? :D az hogy lehet?:D -
#143170 Na,hazaértem:)
Volt egy védekezésem,1 szintel kisebb nálam,de ő legalább elküldte a harcot a többi nyomorékkal (tisztelet a kivételnek) ellentétben!
Küldő: matheattila - 38666 Időpont:2010 Jul.28. - 21:28:09
A Harc kimenetele
matheattila vs. maximus
matheattila a gyorsabb, ezért ő kezd,
Magnum Sniper-t használva eltalálod maximus-t 4.12 sebeztél rajta!
maximus eltalál Magnum Sniper-t használva, 6578.61-t sebez rajtad!
A nyertes: maximus!
maximus Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévő pénzt, ami $528Jöhet a bosszú...
bocsi de top 5-ben voltal -
#143169 te talán nem, de az immortal gyökerei igen. röhej, immortal 7 fővel lvl 49. a leggazdagabb család, immortal 2.
valami itt nagyon nem kósher. -
#143168 jó estét mkinek:)hallom van télleg kondiprogi?akkor tök hiába játszunk normálisan -
#143167 Az szomorú:(
Amúgy kiülhetsz topba,nem foglak megtámadni egyszer sem! -
#143166 mi is.... -
fodorpetii #143165 Oksa majd gondolkozz rajta ;)jó munkát:) -
#143164 Nem tudom,majd kitaláljuk,de most megyek dolgozni:( -
fodorpetii #143163 Hát Maxi fogalmam sincs mit lehetne tenni.
kellene vmi bajnokság, voltak már hasonlóak..de én nem mentem egyikre sem.
Vagy vmi más ötlet? -
#143162 Ki kellene valamit találnunk közösen,hogy egy kicsit földobjuk az egészet! -
fodorpetii #143161 Én nem fogok, maradok míg lesz itt élet egy kicsi is :D -
#143160 Ezek után nem csodálkoznék ha te is mennél:( -
fodorpetii #143159 Már 3om.. -
#143158 Eddig csak 1-el,mert aki beígérte az még nem lépett ki. -
fodorpetii #143157 2vel.. :/
Hát nem tudom mi lesz itt.. -
#143156 Köszi:)
Tegnap megint kevesebben lettünk 1 vagy 2 fővel:( -
fodorpetii #143155 Szia!
Nagy grat.! -
#143154 Sziasztok!
Korán reggel,éhgyomorra:)
-
#143153 Küldő: admin - 0 Időpont:2010 Jul.28. - 5:22:30
Szintet léptél! Új szinted: 199. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1 -
#143152 Jó volt nekik ez a kis pezsgés, mert fél percenként írtak a hírdetésbe :D -
#143151 köszöntem. 10* rámugrodd a multis disznó.
katasztrófális ez a nemtörődöm staff.. -
#143150 Hát már nincs adó, mert nem vagyok családban:D Valamint napi 50ropi volt, de mostmár mind1 nagyon nem is érdekel. Már pénzzel se nagyon foglalkozok van kb 4 millám 'oszt az elég a semmire xD -
sasino #143149 Hűha, hát mellette minek még a plusz adó?:S A családi üzleteket -egy családtag mondta h- lvl 26(?) körül lehet kimaxolni. A kiképzések ára persze a szinttel nő, de a heti adót teljesen feleslegesnek tartom... azért h a család top 5 gazdag legyen? Hát azért szerintem felesleges...
Lvl 26(?) után minden adó-/adományként berakott cent ablakon kidobott pénz, ha nem kapsz érte vmit (pl.: pontot v vmi mást).:) -
#143148 Na nem írok többet be, mert még leharapják a fejem :P majd olvasok inkább :D sziasztok :) -
#143147 Hi, az tök jó -
#143146 Sziasztok.
Nálunk még adó sincs :P -
#143145 Na jó nem csak kiképzés volt benne hanem az adó is vagy mi a neve. -
sasino #143144 Ha 15 M-t költöttél kiképzésre, akkor a(z) *** |<urvára felkészült a családi harcok bevezetésére, főleg ha azóta is tolják -bár lehet h már közben rájöttek h előbb lesz reset, mint h azt bevezessék-.^^
Am mi nem spamelünk!!;) ^^ -
#143143 Itt a melóhelyen nem jön be a link majd megnézem. Am nem kell család kösz^^ 15millát költöttem kiképzésre mikor egyszer beléptem egy családba aztán a családi bunyó hol van még... nagyon megérte Meg amúgy is, napi x verést csinálj, gyere csetre, gyere ide, gyere oda, üssd ezt, üssd azt. Jah meg az állandó körlevelek... napi 20-30 sms a sikeres kondiról... :D -
sasino #143142 Akkor ezt akár ki is rakhatod a profilodba.:)
Am anno amikor bejött a 'Pontbolt' akkor 1-2 "pontot töltök-hirdetőnek" írtam h ugyan mennyiért töltenének, de vmiért válaszra sem méltattak.^^ Am nekem a különböző 'ratyi' oldalakra szóló meghívókat próbálták elsózni, mondjuk az utóbbi időben már nem próbálkoznak...^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Am nincs kedved hozzánk csatlakozni?^^ Nem húzunk/fárasztunk le senkit ponttal, elfogyival, (nem létező) banki kamattal, nincsenek nyereményjátékaink(, de van helyette más, >korrekt és legális!!< dolog amivel csak jól járhatsz:)), ja és nálunk nincsenek(!!) közösségbomlasztó egyének sem.;)
kicsit-OFF: a múvi-antikváriumon most megy a vágottképű;); bár szerintem ez a gomorrahoz képest csak egy nyálas lányregény.:D
#143141 Hi&Grat!:) -
#143141 Sziasztok!
Most értem haza a munkából:( Csak neked:D