Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Támadás
norbik energiája 10% alatt van, ezért nem tudod megtámadni!
Vissza<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
karalábé tolvaj...de loptam már tyúkot is. SMS: 89925 lvl: egyesével növekvő
ez egészen jó
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
szóval csak ésszel.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
antikarakter :D
zsolt87 lvl 37 tel:82633
Sajnos elvesztetted a harcot norbik ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
ezt a f@szt....állandoan a top5öt lesi???
na nem baj
Sikeres Akció! Pénz amivel elmenekültetek: $529,685
olaszba van ha érdekli vkit<#idiota>#idiota>
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Név:chavi Tel.szám:85172
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.
deh utánna vissza utaltam neki a pénzt én csak abba az országba csaltam ameikbe én vok mert felbéreltek hogy támadjam meg
Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mi éjjel nappal püföljük detalient, hogy felbéreljen téged. A pénzt meg utána elfelezzük <#nyes>#nyes>
antikarakter :D
SMS:89574
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
zsolt87 lvl 37 tel:82633
09:16
920814 súlyosan megsebesítette
grat!<#worship>#worship>
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
06:36
Turbi súlyosan megsebesítette<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>
SMS:89574
Csak szeretnék szólni, hogy Detalien-nek csak minden második szavában van némi igazság! Én a helyetekben azt se hinném el amit kérdez! Pár infó róla: nem létezõ elfogyasztható cucokkal "kereskedett" (elõre utalást kért a fele pénzzel), belépési díjat akart szedni olyan emberektõl akik nem is lettek volna felvéve a DonTotto-ba, pénzért (500 FORINTÉRT) adott kölcsön, meg elfogyasztható cuccokat! 500 FORINTÉRT! És dicsekedett, hogy ez mekkora üzlet! A DonTotto-ból is ezekért rúgták ki! További jó játékot!
Sajnos elvesztetted a harcot Mambi ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
valakit érdekel esetleg?olaszbaa van
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
30k az ára, keresve 50k
engem kerestek meg, de nem érdekel
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111