Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nallunk okosabbak voltak az adminok mert mekinet ki szurtak. de akkor oket miert nem szurja ki??
(Admin)
Crea SMS: 11216
bizonyitekod nem is lesz mert ezen nem lehet le bukni csak akkor ha az admin meg lesi az adminok meg hat az jellemeztem oket!
(Admin)
de mostmár nyomom fel azokat akikrõl megtudom nem érdekel ki az, mert ez igy rendesen nem fair...meg is mondtam Adminnak. én tényelg beleteszek rengeteg melot mások meg multiznak meg 15 reggel keresik az elfogyaszthato cuccot...én meg találtam eddig egy baseball ütöt 5 honap alatt.
ki volt irva az egyik tottosnak hogy nyaralni vagyok, es azert nem valaszolok az sms-re akkor miert volt tobszorosen is online??! es eleg sokaig mert en lattam mert kulfoldon lakom es 8-ora az el tolodas. nallunk most hajnal 2:30 van.! es lattok mindent h ki online.
(Admin)
viszont ez a játék lényege mindenkin áttaposni és õk jók ebben. szerintem engem is be fognak elõzni (fanatikusok), de engem az nem érdekel egyszerüen csak fensit utálom mint a sz*rt 😄 a többiekkel nincs bajom, csak ök utálnak engem 😄
de szerintem amiylen nagy a csapatösszetartás mig fensike iskolában lesz addig majd apple vagy valaki nyomja neki.. de majd oda figyelek, meg remélem az Admin is <#eplus2>#eplus2>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
(Admin)
regen en annyit tottos verhetem volna mert mindig top1be voltak, es nem verhetem meg oket mert "szovetseges.., de persze amikor nem adtam el az elfogyaszthatomat akkor ok meg jottek verkeedni...
es ez a nem fear jatek.
(Admin)
biztos voltak anyázások, de én meg tuti nem süllyedek le arra a szintre, legyen az bárki akibõl ilyen indulatokat vált ki egy játék az egy beteg ember 😄
de erdekes amikor niss=t nem birta senkise be verni nem volt ez az anyadozas senki reszerol se. vagy is en nem hallotam rolla.
(Admin)
#91007 hidd el, hogy engem nem érdekelne, tõlem megverhetnek. és hogy azért kezdjek anyázni az meg egyszerüen szánalmas lenne. pedig sokat játszok.
jajam ez egy bu*i jatek (ami mellesleg jjjo) de fuggoseget okoz.
es aki nem birja a vereseget az be kattan legyen az fensi vagy akarki
(Admin)
mondjuk amugy nekem az egész tottoval nincs bajom, ez egy egészséges versengés egy játékban, kivéve fensi akit én beteg embernek tartok,de iránta is csak sajnálatot érzek 😄 összefolyt neki a valóság és a játék, ha leverik akkor azthiszi vége a világnak...engem levernének egésznap a tottosok vagy mások, nagyon nem hatna meg 😄
(Admin)
Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334
most ram azert ideges a totto mert le pattant rollam az egyik csalad tagjuk hihi
(Admin)
Azért vele ( a legparasztabb maffiozoval) ne keverj már össze 😄😄
(Admin)
szb valaki 20 perc múlva ?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
totto-sok meg minden😄
[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerősít!\"
(Admin)
tegnap éjjel kaptam vagy 30-35 sms-t és azok csak támadások és garázs feltörések meg kocsirongálások voltak😄😄
nemtom mér...<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerősít!\"
onoff vs. szne
onoff a gyorsabb, ezért õ kezd,
Nem találtad el szne-t így nem sebeztél rajta!
szne eltalál UZI-t használva, 1.01-t sebez rajtad!
Nem találtad el szne-t így nem sebeztél rajta!
szne nem talál el, így nem sebez rajtad!
UZI-t használva eltalálod szne-t 1.03 sebeztél rajta!
szne eltalál UZI-t használva, 395.92-t sebez rajtad!
A nyertes: szne!
szne Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Még szerencse hogy nem volt nálad pénz..
Jöhet a bosszú...
(Admin)
(Admin)
azért ilyet kiírni😊