The Clockwork Quartet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fent van az új szám. Az elsõ nekem jobban tetszett, de ez is nagyon klassz!
Hát még mindig nem jött az új szám -.- Sebaj, várunk rá türelemmel...
Lacee
steampunk nagy jóság 😊
de hogy ilyen _zene_? érdekes ötlet.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szombaton jön a következõ szám - "The Doctor's Wife". Gondolom azért nem mindegyiket ingyen fogják adni 😄

Ja, és természetesen nekem is baromira tetszik! 😊 Abney Park mellett jó hallgatni egy más hangzású steampunk bandát is.
<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Frosty01
érdekes zene 😊
akár még tetszhet is ^^

practitioner of the forbidden arts of death

Garf
ugyszintén! nagyon jó zene!

http://www.flickr.com/photos/bubue/

plu604
fura, elsõ hallásra nem tetszett, de a végére úgy éreztem meg kell hallgatnom még egyszer... még egyszer... még egyszer...
furcsa, egész jó

Atkamon
Nekem nagyon tetszik, még nem is nagyon hallottam ilyen zenét😄 De ez nagyon jó😄

*elsõ számukat (szeretem kijavítani az elírási hibáimat 😛)
A Clockwork Quartet elméletileg január 24-én dobja piacra elsõ lemezét, és a honlapjuk is még csak ma indult el. Az elõs számukat meg lehet hallgatni a honlapon, sõt le is lehet tölteni ingyen. A steampunk zenére már volt példa --- Abney Park, Unextraordinary Gentlemen, Vernian Process... A stílus kevésbé elektronikus, mint az Abney Park esetében, és ettõl jobban viktoriánus marad a jellege. Az együttesben 12 zenész játszik, és a facebook-on a karmestert is megnevezték. Azt nem tudom, hogy akkor miért lettek "Quartet", talán a "fõzenészek" vannak csak négyen 😛 Akik majd a koncerteken a színpadon állnak a rivaldafényben.