Lundi kalandjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
há fuss vazz énis geci sokat szarakodtam vele 😄 am a közepén vagy egy lépcsõ, oda kell futnod
de ez tûz küldi nem?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bgabor: Lehet hogy nem itt készült, hanem külföldön, de a külföldi zab, meg kukorica, meg tökömtudja is a külföldi parasztok árán került el ide😊.
Ennyit arról hogy a falusiak etetik a városiakat.
ahogy mennél a hídhoz bal oldalt lesznek ilyen békalencsét, amelyik sötétzöld az elbír (csodálkozik is a kis ribi), na azon szépen át tudsz menni egy kisebb szigetecskére ahol az erdész lesz bekómálva 😄
egyébként a játék faja
practitioner of the forbidden arts of death
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
meg attól hogy egy gazdasága van és azt vezeti az még nem jelenti azt hogy mondjuk õstermelõ..mert az emberek nagyrészének max. pár holdas földje van
de nem akarok offolni, csak ez bántotta nagyon a szemem, lássátok a másik oldalát is
mindez dunapataj. igaz hogy messze pesttõl. de akkoris 😊 és náluk bizony vagy 50milliós kombájn . nem élnek szarul az a lényeg 😊
u dont have to listen anybody else but me
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
sokszor még minuszba jönnek ki a gazdák...
#17: potom pénzekért veszik meg a cuccokat a gazdáktól, max. az eladók nyernek ezzel
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Tudjátok városiak: ha a paraszt nem dolgozna, akkor ti nektek nem lenne mit ennetek. Ezen gondolkozzatok el!
50milliós kombájn, többszázhektár termõföld. tele terménnyel. nem lenne többé gond a pénzzel.
szóval inkább írjátok már hogy "bunkógeci"
u dont have to listen anybody else but me
Mert bolyongtam a mocsárban még, erre megtámadtak a darazsak, de erdész/ácsot nem találtam...
#2: paraszt
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
practitioner of the forbidden arts of death
Felülnézetese rpg, mely az rpg maker kiaknázásának szüleménye. Mivel magyarok csinálták, ezért a játék teljesen magyar, aki játszott már hasonló játékokkal (Amnézia,Dragon blade,stb) annak nagyon ajánlom.
lundi.freegamespalace.org/
LaCroix Telószám:87218