Lundi kalandjai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
na az lol küldi
há fuss vazz énis geci sokat szarakodtam vele 😄 am a közepén vagy egy lépcsõ, oda kell futnod
de ez tûz küldi nem?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mama 2
Visszamentem. De most én vagyok béna? mondja a szikla hogy FUSS! De hova?😄

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

MR ME
menj vissza a házadba és egybõl rájössz 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mama 2
Azután hogy felkeltettem a hallal a csávót, megmentettem a halászfaluban a csajnak az öccsét, aztán mit kell csinálni?😄
Bgabor: Lehet hogy nem itt készült, hanem külföldön, de a külföldi zab, meg kukorica, meg tökömtudja is a külföldi parasztok árán került el ide😊.

Importról hallottál már? Elárulom neked, hogy amit például itt budapesten megvásárolnak az emberek élelmiszert, annak jó ha az 5%-a készült magyarországon.

Ennyit arról hogy a falusiak etetik a városiakat.

Arra rájöttem, hogy a színekkel kell próbálkozni, de a logika érdekelne...😊 De kár, hogy nem tudod😛

MR ME
a szinekkel kell játszadozni, a logikára pontosan énse jöttem rá, de a végén csak sikerült 😊

Sziasztok! Én a gombás résznél akadtam el, ott mit is kell csinálni pontosan?😊 Amúgy nagyon jó kis játék, de Amnézia jobb volt...😛

MR ME
na az egy egész vicces részen van 😊
ahogy mennél a hídhoz bal oldalt lesznek ilyen békalencsét, amelyik sötétzöld az elbír (csodálkozik is a kis ribi), na azon szépen át tudsz menni egy kisebb szigetecskére ahol az erdész lesz bekómálva 😄

mama 2
Te hol találtál erdészt vagy ácsot? Mert amint már írtam a mocsári hídhoz kellene hogy betömje a lyukat, de nem találok se erdészt, se ácsot.

Frosty01
csinálj uj nicket, új személyazonosságot, kezdj új életet szibériában és akkor talán nem találunk rád <#eplus2>

egyébként a játék faja

practitioner of the forbidden arts of death

MR ME
vedd föl elötte a fáklyát ami ottvan a pincében és azzal tudod sebezni -.-

MR ME
am aranyos game, mindenkinek ajánlom 😄DDD

REPS0L
lol 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

reaper4
😄 grat

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MR ME
hát én ezt kijátszottam :C

tigeroo
aha fasza gyere le az alföldre és nézz körül, napról napra él itt a legtöbb falusi, egész nyáron túrhatják a földet cserébe, ha meg jön vmi kár akkor bukták az éves melót

meg attól hogy egy gazdasága van és azt vezeti az még nem jelenti azt hogy mondjuk õstermelõ..mert az emberek nagyrészének max. pár holdas földje van

de nem akarok offolni, csak ez bántotta nagyon a szemem, lássátok a másik oldalát is
VRSDM
nem élek ott de nagymamám testvére egy gazdához ment férjhez. és speciel nem látok bele a tárcájukba. de 3 gyerekük van, és mindháromnak nem pite esküvõje volt (jó az más kérdés hogy saját 200disznót levágni meg saját bort itatni más mint megvenni aztis ... de ez egy ... amikor férhezment mind, akkor mindhárom kapott kertesházat. kétemeletes stb. :]

mindez dunapataj. igaz hogy messze pesttõl. de akkoris 😊 és náluk bizony vagy 50milliós kombájn . nem élnek szarul az a lényeg 😊

u dont have to listen anybody else but me

mama 2
Nem igaz. Akik utálnak azok mindig rátalálnak minden topikra amibe írok és elkezdenek b*sztatni. Szálljatok már le rólam vége. A mama2 múltam lezártam attól hogy mama2 a nickem. Lezártam a videózási korszakom. Lezártam a multat. Ti is szálljatok már le rólam.

LordAdam911
te sehogy
mondjuk ha a városiak nem lennének, akkor nem lenne bank, ami a "parasztnak" adna 50 milliós hitelt, meg nem lenne gyár, ami megcsinálja neki érte a kombájnt... :\
nonicks
amúgy ez a játék multiba jobb lenne (pillanat képek alapján)😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

nonicks
jól szét offoltátok már megint ezt a topikot is😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

tigeroo
hol élsz?

sokszor még minuszba jönnek ki a gazdák...

#17: potom pénzekért veszik meg a cuccokat a gazdáktól, max. az eladók nyernek ezzel
mama 2
Mondjuk ez is igaz. 1-1😄.

reaper4
ha a sok városi nem lenne, akkor nem tudnák eladni a cuccot. ezen gondolkozz el 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
igen ,mert az összes paraszt rendelkezik ezekkel 😊

mama 2
<#eljen>. Sok városi csicska.
Tudjátok városiak: ha a paraszt nem dolgozna, akkor ti nektek nem lenne mit ennetek. Ezen gondolkozzatok el!

VRSDM
örülnétek ti ha parasztok lennétek ám 😊
50milliós kombájn, többszázhektár termõföld. tele terménnyel. nem lenne többé gond a pénzzel.

szóval inkább írjátok már hogy "bunkógeci"

mama 2
Már megoldottam. Most ott akadtam el, hogy a mocsárban van a híd. Amin van egy Lyuk. Na most azt amivel betömhetném azt a lyukat megtaláltam viszont Ludni azt mondja, kellene keresnem egy ácsot, vagy egy erdészt. Na ezek hol vannak?😄
Mert bolyongtam a mocsárban még, erre megtámadtak a darazsak, de erdész/ácsot nem találtam...

REPS0L
éreztem hogy ez lesz a vége <#idiota>

mama 2
Már nem azért, de a szellemet hogy a francba gyõzõm le? Nullát sebez rajta, õ meg 86 meg 120.

tigeroo
quest: eltört vízvezeték..

hmm a mario nem így kezdõdött?😄
edios
Amnéziánál jobbat magyarok nemigen fognak összedobni rm2k-val, de próbálkozni lehet😛

#2: paraszt

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

REPS0L
<#idiota>

mama 2
Szeretem az ilyeneket. Már töltöm isxD.

Frosty01
na ezt aztán marhára fontos volt beírnod ide paraszt. <#gun>

practitioner of the forbidden arts of death

BB7
Ez felér egy "VOLTAM" HSZel! -.-
BB7
Magyar RPG? Egy misét megér! 😄
Atkamon
istenem, gondolkodj már... A játék hivatalos oldala miért lenne reklám??

VRSDM
FÁKIN' ÁDVÕÕÕÕÕÕRT

Lundi kalandjai - Az elementálok

Felülnézetese rpg, mely az rpg maker kiaknázásának szüleménye. Mivel magyarok csinálták, ezért a játék teljesen magyar, aki játszott már hasonló játékokkal (Amnézia,Dragon blade,stb) annak nagyon ajánlom.
lundi.freegamespalace.org/

LaCroix Telószám:87218