17
-
#17 legyen 1 kis meglepetes, nem akart spoilerezni. :P -
#16 Tényleg így van. Egy jó rendező még egy szar történetből is tud izgalmas filmet kreálni, még talán jó színészek sem kellenének hozzá, de így... Kár volt érte. -
#15 Ejj micsoda ász lett megint a magyar fordítás. -
vasziszdasz #14 Sztem egy jó szar film volt. Úgy unatkoztak a sztárok benne, mint a frankó néró a honfoglalásban. -
#13 Fél óra után kikapcsoltam anem bírtam végignézni, annyira fosstalicska volt... -
Wittgen #12 Fos film. Asszem ez elég tömör kritika volt részemről :) -
SirLord #11 átis szerkesztette tiszteletedre a cikket:D -
SirLord #10 Légy üdvözölve Szekeres Viktor varázslatos világában! -
#9 szódával. meg egy jobb rendezővel. -
#8 KHM.... "Ezúttal ismét Pacino a rendőr és De Niro bújik a sorozatgyilkos bőrébe."
A kedves cikkíró látta egyátalán a filmet? Vagy csak más oldalakról, fórumokról összelopott vélemények egyvelege lett összekalapálva? Ejnye-bejnye... Ezek a mai fiatalok, ezek a mai szakmabeli "guruk" milyen profi munkát végeznek. Szomorú helyzet, nem csoda, ha lassan minden csődbe megy, összedől. :-) ...de ez már off, így véleményem végére értem. ;-) -
sandor8206 #7 semmivel semmi gond nem lenne, csak a rendező nem tudott felnőni a feladathoz, ok a sztori nem egetrengető de elment volna, de a film nem áll össze hangulatilag stb rendező nagyon nyomi lett. a kedvencem megy a film félbeszakad bevágva 3 másodpercre DeNiro dug a csajával, snitt és folytatodik a film tovább egy másik jelenettel. Szóval nem lett volna Heat szintű ez a film, de elment volna így sajnos csak egyszernézős, és sztem a legnagyobb ludas a rendező -
FefeeX #6 cselekményt akartam írni :P -
FefeeX #5 Nekem tetszett... Jó, nem a legjobb film, amit láttam, de egyszeri nézésre szerintem nagyon jó, nem bántam meg hogy megnéztem... :) Van benn csattanó is, ezt mondjuk egész jól sikerül visszatartani a csalakményben, de nem túl felkavaró a végeredmény... :) -
#4 Piszok jó színészek, irtó jó a film trailerje is, de valahogy maga a film elég unalmas lett szerintem. A trailer alapján sokkal többet vártam tőle. -
tntmax #3 Ez is nagyon jó filmjük. -
#2 +1 -
#1 Már egy kicsit őregek......de még a kedvenceim kozé tartoznak(szemtöl-szemben)