A törvény gyilkosa - Pacino. De Niro. 50 Cent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg így van. Egy jó rendezõ még egy szar történetbõl is tud izgalmas filmet kreálni, még talán jó színészek sem kellenének hozzá, de így... Kár volt érte.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Sztem egy jó szar film volt. Úgy unatkoztak a sztárok benne, mint a frankó néró a honfoglalásban.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Fos film. Asszem ez elég tömör kritika volt részemrõl 😊
átis szerkesztette tiszteletedre a cikket😄<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Légy üdvözölve Szekeres Viktor varázslatos világában!
KHM.... "Ezúttal ismét Pacino a rendõr és De Niro bújik a sorozatgyilkos bõrébe."
A kedves cikkíró látta egyátalán a filmet? Vagy csak más oldalakról, fórumokról összelopott vélemények egyvelege lett összekalapálva? Ejnye-bejnye... Ezek a mai fiatalok, ezek a mai szakmabeli "guruk" milyen profi munkát végeznek. Szomorú helyzet, nem csoda, ha lassan minden csõdbe megy, összedõl. :-) ...de ez már off, így véleményem végére értem. ;-)
A kedves cikkíró látta egyátalán a filmet? Vagy csak más oldalakról, fórumokról összelopott vélemények egyvelege lett összekalapálva? Ejnye-bejnye... Ezek a mai fiatalok, ezek a mai szakmabeli "guruk" milyen profi munkát végeznek. Szomorú helyzet, nem csoda, ha lassan minden csõdbe megy, összedõl. :-) ...de ez már off, így véleményem végére értem. ;-)
semmivel semmi gond nem lenne, csak a rendezõ nem tudott felnõni a feladathoz, ok a sztori nem egetrengetõ de elment volna, de a film nem áll össze hangulatilag stb rendezõ nagyon nyomi lett. a kedvencem megy a film félbeszakad bevágva 3 másodpercre DeNiro dug a csajával, snitt és folytatodik a film tovább egy másik jelenettel. Szóval nem lett volna Heat szintû ez a film, de elment volna így sajnos csak egyszernézõs, és sztem a legnagyobb ludas a rendezõ
cselekményt akartam írni 😛
Nekem tetszett... Jó, nem a legjobb film, amit láttam, de egyszeri nézésre szerintem nagyon jó, nem bántam meg hogy megnéztem... 😊 Van benn csattanó is, ezt mondjuk egész jól sikerül visszatartani a csalakményben, de nem túl felkavaró a végeredmény... 😊
Piszok jó színészek, irtó jó a film trailerje is, de valahogy maga a film elég unalmas lett szerintem. A trailer alapján sokkal többet vártam tõle.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ez is nagyon jó filmjük.