29
-
torcipepe #29 "ha fél öt óra környékén"
most fél öt környélén vagy 5 óra környékén. ezt a kettőt összemosni elég gáz.
és igen. jó azoknak, akik ilyenkor a tv előtt tudnak ülni. bár én inkább sajnálom azokat, akik ilyen műsorokat néznek. én amiket néhány másodpercet elkaptam belőle a csatornák végigböngészése alatt, az is megviselt. a parlamenti közvetítésben több eredetiség van. nameg több jó fogsor. főleg a maónikánál szokás, hogy egy egész hát alatt megjelent "vendégek" nem tesznek ki egy teljes fogsort. -
slickboy #28 Jut eszembe, ha már közszereplő valaki, akkor magánemberként is jobban kellene vigyáznia, sosem tudhatja, mi kerül elő a szekrényből... -
slickboy #27 Hát véletlenül akkor a kameraman felejtett el szólni, hogy Balázskám ez így talán túl durva, mégse kéne...csak felvette, mert milyen jó buli, lesz min röhögni a stábbal. Magánemberként viselkedik akkor az ember ha kamera előtt lealázza a másikat, mégha nem is szánja adásba? Ugye ezt nem gondolod komolyan? Persze tudom ez nem ment adásba, nem is erre céloztam a viselkedésmintával.
Amúgy meg szeretem amikor a bulvárhírességek kijönnek az őszinteségi könyveikkel, amelyekben megmondják az igazat mindenről és mindenkiről, és bizonygatják, hogy minden látszat ellenére ők mégse olyanok. Akkor most mikor hazudnak/hazudtak? Erre is céloztam a viselkedési minta kitétellel. De elkanyarodtunk a témától.
Ez is viselkedési minta. -
winnie #26 a kamera, hogy jön ide? ezeket nem nagy nyilvánosság elé szánta, nem viselkedési mintát adott. parasztkodott, bunkó volt, nyilván nem csak ő, más is csinált effélét. de szigorúan magánemberként. de tényleg, a viselkedési minta hogy jön ide? -
slickboy #25 Én nem szórakoztam jót rajtuk, különösen azon ahogy a kövér kiscsajt szétalázta az alkatára, evési szokásaira, tánctudására, stb tett megjegyzésekkel a kamera előtt. Persze nem került adásba, de akkor is. Ez nem fedi le az egyszerű hülyéskedést nálam. Nem, nem vagyok kövér, nem azért bántó. Én is sokat változtam 10 év alatt, mint mindenki más, nem szeretnék álszent sem lenni. Azonban azt jó lenne bevésni minden kis médiasztár agyacskájába, hogy viselkedésükkel, megnyilvánulásaikkal vigyázzanak jobban, mert sajnos jobb híján ők adják a viselkedési mintákat a fiatal generáció egy nagy rétegének. -
#24 Úgy imádom a műsorok "ellendrukkereit", van 50 másik csatorna nézzétek azt!Nekem is vannak olyan műsorok amik nem tetszenek, de eszembe se jut a beszüntetését követelni. Értsétek meg olyan műsorok vannak amit a nézők igényelnek... -
#23 Ez szép és jó, de a Kész átverés miért nincs? decemberbe se volt, lassanitt a január vége, és még nem volt....hmmm.
sőt, itt azt irja hogy következő részben decemberbe
lool osazt nem is volt -
Etinger #22 Nekem semmi bajom vele speciel... :) És a könyve is érdekelne.. Sőt, egészen feltudja dobni a műsorokat. Az meg most Youtube-on meg itt-ott kering róla az a z+-os szar... hát.. lehet most sokan támadni fogna ezért, de valahol még viccesnek is találom :) Nem ment adásba. Ennyi. -
#21 Látom, senki sem hallotta őt komolyan megnyilvánulni.
Ajánlom beszerzésre a könyvét is.
Ne bulvárszar alapján ítéljétek a közszereplőket (se)
Nolite iudicare, ut non iudacemini. - (Ne ítélj, hogy ne ítéltess)
-
winnie #20 a tévében mindenki szerepet játszik, btw. ettől persze még lehet, hogy a való életben is ilyen - de az a gáz, hogy sokak fejében meg sem fordul, hogy nem. (még mielőtt megkapnám, nem védem, isten ments, nekem is van véleményem róla, de az gondolom senkit nem érdekel.) -
#19 Ezt már lehetett tudni, mivel (ha jól emlékszem) a Celeb vagyok-ban a János ezzel szívatta a Balázst hogy nincs több Balázs Show. Egyébként engem is irritált Balázs nagyképűsége de a Celeb vagyok-ban OTT jól állt néki az "Arcoskodás" :D.
"elég irritáló képe van, játssza itt a jópofát, közben meg..." Ez mindent bizonyit!! XD -
dtm #18 Balázzsal kapcsolatban látom mindig előkerül a Zééépluszos videórengeteg. Én pl.jókat szórakoztam rajtuk, de értem a 'taplóság' kifejezést is. De hány éves is a viva / zéplusz ? Na akkor készültek ezek felvételek. 10 év kb ? Nem tudom. De gratulálok Neked, ha te 10 évvel ezelőtt ugyanilyen ember voltál és semmit nem változtál! Szóval ne keverjük ide a régi dolgokat! -
Adamul #17 elég irritáló képe van, játssza itt a jópofát, közben meg... -
Etinger #16 Hülyéskedik, mint minden fiatal... Ne játsszuk már a jó kisgyereket... Az álszentség rosszabb. -
#15 balcsika nagyon eltűnt a képernyőről vagy a gazdasági válság áldozatává vált vagy ennyire sokat fizet neki a danúbiusz -
slickboy #14 Mellesleg meg lehet nézni Youtube-on kedves Balázskánkat még a zépluszos megállós időkből kamerán kívüli taplóságaival, amelyeket kivágtak. Arrogáns, bunkó, stb. Valószínűleg ez kellett az érvényesüléshez a médiában, de akkor is szörnyű, hogy utána meg ilyenek diktálják a divatot. Meg "brand"-et teremtenek. -
ilf667 #13 mocsok kemény melóval egy ekkora trágyát összehozni, ráadásul éveken át
ember hasznosabb már nem is lehetne -
winnie #12 lehet szeretni vagy nem szeretni őt vagy a tévéseket, de ez mocsok kemény meló. nem csak az, hogy napi x adást kell felvenni, hanem az, hogy a műsorvezető eladja magát, hogy népszerű legyen, hogy ne bukjon. tipikus get a life állás, de hát a tévében mindenki limitált ideig lehet (mellette persze rádiós mellkállás, stb.), így muszáj szétdolgoznia magát az embernek.
(ilyenkor persze a demagógja a fizikai munkával szokott jönni, de az nem atomtudomány. ez sem.) -
djcom #11 Hm...Majd akkor hiszem el, hogy van, ha az ilyeneknek, mint ez a puhapöcsű Balázs és hasonlóknak bérből és fizetésből kell megélniük.
Karrierje csúcspontján....esszem fasszom megáll. Hóóóóóóóóóóó
-
Andrews2007 #10 Hölgyeim és uraim ez itt a világvégét is okozhatja!!! :) Nem klímaváltozás kell hanem az egyensúlyt biztosító Balázs show.:) -
#9 -
xmodule #7 Ezen a "reakción(képen)" besírtam:D -
#5 ...és ilyenkor gondolkodok el KOMOLYAN azon, hogy mégis van Isten.... -
Etinger #4 Ha választhatnék. De mivel nem... :) -
Etinger #3 Mónika Shownak legyen vége. -
Majadi #2 Hatalmas tragédia, valszeg most fel kell töltenem egy vödröt esővízzel és bele kell fojtanom magam.. -