Nyugtató zene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kitaro,The best of Kitaro
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
de joszám.
szeretjük az ilyen zenét is
...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Battlestar Galactica Soundtrack-en is vannak nagyon szép nyugis számok.
Például ez.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez is.
Vagy Madonnától a Power of Goodbye, a Rain és a Frozen. Enya? Naná!
Egyik örök kedvencem.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Én erre és az album többi számát szoktam hallgatni ha nyugi kell....de általában egy jó (általában rap) alap zene megnyugtat....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Van olyan ami máshol hallva is simán csak rossz érzést kelt bennem. Van olyan ami jó, de a legtöbbet útálom fõleg, a teljesen random klimpírozósakat (persze lejátszáskor nem random, mert valaki lekottázta, de a szerzõ anno randomban írta a hangjegyeket ez tuti.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Brian Eno - Airports
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Ha nem jönne be: youtube.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Személyes kedvencem a Deep Forest.
Jöjjön akkor egy kis ízelítõ:
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
meg ez
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
:3
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Üdv
z
Az én két favom tõlük:
Peacock Tail:
+2 relax vegyesen:
Érdemes egyébként beregelni Last.fm-re, és indítani egy chillout vagy lounge radio-t. Csomó új zenét meg lehet ismerni onnan.