10
  • cateran
    Magyarországon nem igy irják,de oda se neki:D Hanem pl. ...Kevin James (Férjek Gyöngye) legújabb....etc
  • FefeeX
    "A Donkey Punch egy tinithriller, melyben fiatalok egy luxushajón kénytelen megküzdeni a túlélésért."

ez jó mondat lett... :)
  • PrisonMan
    Itt nem a sorozatra gondol: szóval nem a sorozat Férjek gyöngye lett a legnézettebb film, hanem a csávónak aki a férjek gyöngye, az ő filmje lett az első :)
  • Wittgen
    Ez az Outlander jónak ígérkezik.

Nézzétek meg ezt a linket: http://teaser-trailer.com/2008/07/outlander-trailer.html
  • 0Speed0
    Amúgy tényleg rosszul van megfogalmazva...
  • berserk87
    "Az Adam Sandler produceri felügyelete mellett készített Paul Blart: Mall Cop már premierje három napja alatt visszahozta a ráfordított büdzsét."

Elnézést kérek! Félreértettem.
  • berserk87
    "Meglepetésre a Férjek gyöngye, Kevin James legújabb vígjátéka lett a hétvége legnézettebb filmje."

Ezt nem írta el Ötvös Tibor? Én úgy tudom, hogy a Férjek Gyöngye Kevin Jamesnek egy korábbi vígjátéksorozata. Szerintem a Paul Blart: Mall Cop-ot akarta írni és elírta véletlenül, de lehet hogy tévedek.
  • winnie
    úgy hogy nemzetközi koprodukcióról, európai gyártású filmről van szó, ami most kapta csak meg az amerikai premiert.
  • r4pid
    Taken nagyon tetszett, ahhoz képest h nem hallottam róla szinte semmit, meglepődtem milyen jó film volt. Viszont hogy hogy csak most kerül moziba amikor már v fél éve kint van 1080p-s minőségben?
  • Etinger
    Eleinte is mehetett volna nagyobb vászonszámmal az Eastwood film szerintem....