10
-
cateran #10 Magyarországon nem igy irják,de oda se neki:D Hanem pl. ...Kevin James (Férjek Gyöngye) legújabb....etc -
FefeeX #9 "A Donkey Punch egy tinithriller, melyben fiatalok egy luxushajón kénytelen megküzdeni a túlélésért."
ez jó mondat lett... :) -
#8 Itt nem a sorozatra gondol: szóval nem a sorozat Férjek gyöngye lett a legnézettebb film, hanem a csávónak aki a férjek gyöngye, az ő filmje lett az első :) -
Wittgen #7 Ez az Outlander jónak ígérkezik.
Nézzétek meg ezt a linket: http://teaser-trailer.com/2008/07/outlander-trailer.html -
#6 Amúgy tényleg rosszul van megfogalmazva... -
berserk87 #5 "Az Adam Sandler produceri felügyelete mellett készített Paul Blart: Mall Cop már premierje három napja alatt visszahozta a ráfordított büdzsét."
Elnézést kérek! Félreértettem. -
berserk87 #4 "Meglepetésre a Férjek gyöngye, Kevin James legújabb vígjátéka lett a hétvége legnézettebb filmje."
Ezt nem írta el Ötvös Tibor? Én úgy tudom, hogy a Férjek Gyöngye Kevin Jamesnek egy korábbi vígjátéksorozata. Szerintem a Paul Blart: Mall Cop-ot akarta írni és elírta véletlenül, de lehet hogy tévedek. -
winnie #3 úgy hogy nemzetközi koprodukcióról, európai gyártású filmről van szó, ami most kapta csak meg az amerikai premiert. -
r4pid #2 Taken nagyon tetszett, ahhoz képest h nem hallottam róla szinte semmit, meglepődtem milyen jó film volt. Viszont hogy hogy csak most kerül moziba amikor már v fél éve kint van 1080p-s minőségben? -
Etinger #1 Eleinte is mehetett volna nagyobb vászonszámmal az Eastwood film szerintem....