12
-
#12 Susogós mackók -
kalapos01 #11 Ez így van. Más kérdés, hogy szerintem, már a kommentekből is látszik, hogy erre van igény. Erre is. -
nessboth #10 Nem a hír frissességével van baj szerintem, hanem azzal, hogy az SG egy színvonalas honlap, és nem a barátok közt-el kéne foglalkoznia. -
winnie #9 neeem, azzal nincs gond, amit írsz, én csak az átvételre világítottam rá. mindenki átvesz - és egy újszülöttnek minden vicc új. nálunk is, mi olvasunk minden hírt, de megírjuk, mert hátha valaki nem olvasta:)
(vitatkozni meg nyugodtan, ha baromságokat mondok, akkor meg pláne. nem sértődök:) -
nessboth #8 "HE'S BACK!"..."THE NOVAK SAGA CONTINUES... ONLY IN WITHIN FRIENDS"! -
jeti00 #7 Novák Csabája (egyeseknek: Csabi)
nekem meg Csabus
wááááááááááááááááááááááááááá -
Etinger #6 Ennyi :) -
BandiG #5 Birom az ilyet, még egy részt se láttam ebből a marhaságból, de sajna a hírekbe is sokszor bejut. :/ -
#4 winnie: Nem akarok veled vitatkozni, mert 1. hülyeség lenne a fenti írás miatt, 2 annál jobban tisztellek a net-en végzett munkásságod (cikkeid) alapján. De, abba neked mi a hír, ami egy hetes, ráadásul agyonreklámozzák az RTL-en, valamint a vetített részekből már ki is derült? Aki szereti a BK-t, (vagy egyáltalán nézi a TV-t,) az már tudja, aki meg nem, nem hiszem, hogy ezzel foglalkozna. A cikk hírértéke 0! Ti miért nem vesztek át ilyen régi híreket a sorozatjunkie-n? -
#3 Laci!! tudom mit tettél Zoltán cégével amiről Miklós azt mondta hogy Gézáé! ühüühö (sír) -
winnie #2 "máshol már olvasott cikkeket ide is megírni?"
most lőjem le a poént? attól, hogy te olvasol blikket, más még nem biztos. ezek nem személyre szóló hírek, azt pedig illendő lenne tudni, hogy minden hír olvasható máshol is, hiszen hírforrás nem sok van idehaza. tippre, az sg nem fog hazai médiahíreket kreálni. nemzetközieket meg pláne nem.
-
#1 Ezt a cikket egy héttel korábban kellett volna megírnod, mint ahogy a Blikk-ben is tették. Nem értem miért kell régi, máshol már olvasott cikkeket ide is megírni? Ráadásul hetekkel később?