Fűrész 5. - nem fogod elhinni, hogy végződik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
saw theme remix
A legjobb rész eddig a mi nekem bejött az a legelsõ volt. Szerintetek mit rejthet az ba kis dobozka amit Jill vett át ? Várom a véleményeteket.
>>>>>>Ha szereted a Fûrész filmeket<<<<<<
SPOILERSPOILERSPOILER
A Fûrész V. végén az üvegkoporsóban mekkora már Hoffmannak az az önelégült, gonosz vigyora, miközben Strahm-ot kilapítja a fal. Bár valahol kiszámítható, hogy ráken mindent, de ettõl függetlenül hatásos lett.
SPOILER VÉG!
Üdv!
akkor igazán sokat érthettél az 5-bõl, sok értelme volt megnézni, brávó.
Jóféle elírááááás volt 😄
most kirázz a hideg!<#csodalk>#csodalk><#bdead>#bdead><#csodalk>#csodalk><#vigyor1>#vigyor1>csak ha rá gondolok is....
emlékeztek a szellem hajora?na azt fél évig nem mertem az elsö 5 percnél tovább nézni....elpattan a hajon egy drotkoték mikozben 40 ember tancol a fedélzeten..............
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
neked az, másnak más. vár nélkül is ugyanúgy nézném.
Amúgy ezt az öreg faszit simán benézném egy démonnak, amilyen gyökér lett az emberiségébõl csak az a beteg a filmben, hogy embernek látszik, nagyon is (Legalább lehetne egy fasza tekója a nyakán vagy ilyesmi). Viszont õ több mindent túlél azokkal szemben aki õ általa hal meg, szóval eléggé egy hajmeresztõ film, hogy õszinte legyek eddig az Alien 2 volt a favorit, ovodás korom óta, de ez túltesz rajta töbszörösen. Nemis a növelt erõszakkal, hanem az állandó vér látvánnyal. A történet meg baromi jó a film életbentartására, hogy ne csak démonokat és szenvedõ lelkeket lássunk, hanem lássuk ugyanezt más nézõpontból is csak ezért ilyen hosszú, ezért hasonlítottam az Alien sorozattal.
Hozzáteszem számomra az hihetõbb, hogy az ember van olyan hülye, hogy gyilkológépeket hozzon a földre vagy õ maga termtse meg, mint egy vírust(pl), tehát ez a fenti film, szerintem pontosan ez a kategória, mint az Alien, mégis milyen nyugott filmnek látszik odaát. Á, ezt a gyökérséget😊
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
psychobilly?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Ezt elõször nem értettem, de aztán minden kitisztult:
"A remek elsõ, a kellemes második, a zseniális harmadik és az egész jó negyedik"
😊😊
AMD Athlon X2 5200+ ATi Radeon HD3850
Abszolút Tottiival értek egyet, az elsõ rész úgy volt jó ahogy volt, kerek volt és izgalmas. Aztán rájöttek hogy ebbõl lehetne csinálni egy eladható sorozatot, és azóta csak értelmetlen fröcsögés a film.
Hát ezen szakadok 😊)))))))))
Egyáltálan ! Az elsõ rész amikor megvolt. Szenzáció meg mindig, tök egyedi forma, egy nem megszokott, új stílusú horror, beleadva apait, anyait ! És akkor a 2 nem annyira tetszik, a 3-sem. Tök természetes dolog. Ha ráéheztél csokifagyira, az elsõ jól fog esni, a második is, de azért annyira nem mint az elsõ. Na ! A lényeg hogy sztem nagyon kreatív az 1-2-3-4, nagy ott van, mindig szálat elvarró globális történet, 5-öt nem láttmam ég. De én azt mondom : csináljatok sok-sok FÛRÉSZ-t ! 😊
Ha meg azt írta volna, hogy a többi szar, de õ nem látta õket, akkor meg az lenne a bajod... 😄 gz
Am. én csak az elsõ részt láttam, a többi vhogy nem vonzott...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pff...miért ne nézte volna, ha az elõzõekrõl pozitív volt a véleménye?? Amirõl te beszélsz, az a winnie által elõszeretettel hangoztatott zombi-effektus (amikor valaki a rossz folytatások ellenére is bepróbálkozik a legújabb részekkel), de te ezt most elég logikátlanul alkalmaztad.
megtudtam hogy Viktor gyerek odavan a Fûrészért, így képtelen építõ kritikát írni..
szvsz fanatikussal kritikát íratni fölösleges.. nem is beszélve róla hogy a cikk sem színvonalas...
a fûrészrõl meg annyit, hogy az elsõ 2 filmélménye után, ami hatalmas volt de csak 3 dologból állt: végén csavar, hátborzongató zenével fûszerezett erõszakos szituációk(csapda) és a finom mondanivaló illetve 'mélyebb' utalások,(kinek mit ér az élete, ki érdemli meg ezt stb.) már nem nevezhettük egyszerûen emberszadizós horrornak. de ez a 3 elég volt hogy egyedi legyen.
aki megnézte a többit,(mint én) az ezt az egyediséget várta, és az egyszerûséget, ami reményt adott hogy vissza tudják hozni a régi részek stilusát, hiába a egyszer nézhetõ 3 vagy a kritikán aluli 4-5.. szerintem...
Dallast meg nembántani<#ejnye1>#ejnye1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Minden idõk egyik legnevesebb, legismertebb, legjobb családsorozatával hasonlítod össze a Fûrészeket? Te tudod.
nem lett volna rossz, de ez a Strahm karakter nagyon nulla szerintem. nincs rendesen kidolgozva, az ember nem érti honnan jön ez a hatamlas motiváció
(mondjuk hoffmannál sincs kidolgova túlzottan)
http://emulehelp.uw.hu
A 4. részig láttam, és (az aláírásomat ajánlom figyelembe): a minõség exponenciálisan csökkent a szememben.
A Fûrész lassan átmegy a Dallas kategóriába.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gaming is believing.
A harmadik nálam is beesett a nézhetõség alá, a többirõl már csak kritikákat olvastam, ezexerint nem vesztettem semmit.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gaming is believing.
Az eksõ jó volt, a második 1x nézhetõ, a harmadik fostaliga és így tovább...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
2 dolog tetszett: a végén a zene, és az elsõ csapda.
Persze meg fogom nézni a köv részt is, de már egyáltalán nem várom úgy mint annak idején 2. vagy 3. részt 😞
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
(ja, hogy az állatvédõknek legyen igazuk, miszerint bomlott elméjû szadista állat vagyok, mert szeretem a sorozatot, megyek és megkéselek egy döglött csírkét! Jó étvágyat!)