6
Ezt légyszi a sajátok közé nyisd meg.
  • Hegi90
    #6
    ha gondolod elintézhetem, hogy kikerüljön a HunRO főoldalára
  • Hegi90
    #5
    hát azért ez nem egészen arról szól. Ha bejön a srácnak az ötlete, akkor jó, itt külön gyülekeznek a fordítók...
  • Shifter
    #4
    10ft/szó -ért vállalom az egészet ha megmondod hány szó van összesen megtudom mondani hogy mikorra leszek kész.
  • Bokafix2
    #3
    keresőt használd van már ilyen topik... ott nem lehet ezt elrendezni?
  • marcusek
    #2
    Kapcsolatfelvétel:

    mail: [email protected]
    msn: [email protected]
  • marcusek
    #1
    Sziasztok!

    Aki ismeri a játékot, az tudja hogy nincs igazából rendes magyar oldala, ami kitér az alap dolgoktól kezdve a legapróbb részletektől mindenre. Persze voltak és vannak jó próbálkozások, de azok leginkább csak körvonalakat adnak, illetve kézikönyv szinten tájékoztatnak a dolgokról. Sajnos ez a legtöbbször nem elég.
    Biztos mindenki belefutott már olyanba, hogy csinált egy questet, de az NPC nem mondta hogy hova kell mennie utána, mit kell csinálnia. Ezen angoltudás nélkül, csak mások segítségével lehet átjutni, de a playerek nagy része vagy nem foglalkozott azzal a questel, vagy csak valamiért nem akar/nem tud segíteni.
    Ezt a helyzetet szeretném én megváltoztatni, de ehhez a mai napig nem találtam teljesen biztos helyet. Ma végre sikerült kapcsolatba lépnem a Totalgaming szerkesztőivel, és szereznem egy oldalt, ahol stabilan, és biztonságosan (és ingyen) felépíthető az oldal.
    Én ide fogom felrakni mindenemet, amim van, és amim lesz. Az angol IroWiki tökéletesen és részletesen el lát információval, ezeket fordítom magyarra. Ez egyedül elég nehézkes munka, ezért keresek olyanokat, akik hajlandóak lennének erre időt és erőt áldozni. A következő feladatokra kellenének emberek:

    -Quest fordító
    -Build fordító
    -Hír fordító
    -Fordító (minden más anyag)