21
Új QWERTY okostelefon
-
#21 Nokia 5730 XpressMusic:bruttó 101000FT -
#20 NEM A TÉMÁHOZ TARTOZÓ HOZZÁSZÓLÁS :-c
ne hülyéskedj munka közban ): -
#19 OFF
Nem, csak mindég abba a hibába esek, hogy fórumozás közbe dolgozok is, és kapkodva olvasok. :-| -
#18 vallaky itt már nagyone kiöregededt. -
#17 Ja, aszittem az ésre, hogy: vagy. -
#16 de azon nincs qwerty, az n97en pedig van drága Jánozs. -
#15 Nemhanem az: 5800. -
#14 akkor letöltöd. -
karajjj #13 ha wifi van benne, lehet vele msn-ezni, viszont gondolom azt persze, hogy nem tesznek bele... -
EK1TEP #12 Jójóféle!
Nekem kell egy ilyen! sok SMS-t írok teljesen jólesz ez nekem!! -
#11 nekem is...csak lenne má ócóbb,mint 86k -
#10 huh nagyon nem tetszik a külcsín -
#9 Szerintem egész jó, bár én nem írok annyi üzit, hogy QWERTY billentyűzetre legyen szükségem. :) -
#8 én 95re cseréltem október elején ;) -
#7 lassan csere érett lesz az n70:)de még ezt az évet kibírja.ezt a telefont viszont feljegyzem magamnak -
#6 szép kis telefon szerintem -
#5 Hát nem egy szépség de azért jó.De akkor is 5800-ám lesz!:D
Nokia 5730 XpressMusic -
#4 lehagyhatták volna a normális billt, és tehettek volna rá érintőképernyőt, na de ezt a célt szolgálja majd az n97 ;) -
#3 nem rossz, csak pici a kijelző:) -
#2 mekkora buzi köcsög az aki smst ír és telefonál msn helyett :D -
#1 Csak úgy a semmiből jelent meg ez az oldalra csúsztathatós, teljes QWERTY billentyűzetes telefon, amely nagyon hasonlít a Nokia E75-re.
Úgy látszik a Nokia most a teljes QWERTY billentyűzetes telefonokat akarja népszerűsíteni, a hangsúlyt újból az üzenetek írására helyezve, mint pl. a régi 6800 esetén.
Lássuk a specifikációit:
- 2 inch-es, 16 millió színt megjelenítő QVGA kijelző (240×320 pixel, 31×42 mm),
- 1000 mAh-es Li-ion (BL-4U) akkumulátor,
- 128 MB RAM, amiből 96 áll rendelkezésre,
- 140 MB tárhely,
- microSD támogatás (a gyári csomagban 8GB-os kártya) 32GB-ig,
- Bluetooth 2.0+EDR,
- S60v3 FP2-es felhasználói felület.
Nekem kifejezetten tetszik a billentyűk dizájnja a kis pöttyös jelekkel, szimbólumokkal rajta.
A készülék ára előreláthatólag 220 Euro lesz, tehát nem egy csúcskategóriás készülékről lesz szó.
smartnews.hu