42
-
winnie #42 az említett 2 sorozat még 6-8 évig képernyőn lesz, a fringe nem, de egyébként az rtl az, amelyik évek óta ugyanazokat a sorozatokat adja, a tv2 próbálkozik újakkal, de nagyrészt buknak. -
csomi #41 Fringe yeah, nagyon jo sorozat. Erdekes, hogy a konkurencianak ezek nem tuntek fel. Orokke az emlitett ket sorozaton akar lovagolni? Mar nem sokaig. -
winnie #40 a tv2 zászlóshajója valóban a house és az ncis, ezen nem lehet vitatkozni, hol az elfogultság? -
Roli012 #39 "ha minden jól alakul, reményeik szerint akkor annak zászlóshajóit (NCIS, Doktor House) a bukás fele fogják sodorni. "
a lényeg a cikk elfogulatlansága.. -
#38 Annyira nem is... gondolj bele: megnézel 2 filmet + 1 híradót és már kész is. Persze ha mondjuk ezt megfordítod és megnézel 5 sorozatot és 1 celeb-izét akkor már igazad van... -
#37 Haha pont ezt akartam írni? Le a sorozatokkal, eddig is több volt belőlük, mint amennyi kellett volna. Nem igaz, hogy celeb-hülyeségeken és sorozatokon kívül mást nem lehet adni... :/ -
duke #36 "Bedurvul sorozatok terén az RTL Klub"
Szerintem mar eddig is eleg durva volt.Bkoz meg hasonlo elmebetegsegek,ezt mar nem igazan lehet fokozni.Illetve adhatnanak a Bkozbol napi tiz reszt,az aztan tenyleg brutal lenne. -
winnie #35 ahogy mondod, kcisit sem hasonlít. mi benne a hasonlóság? az egyik egy dráma, ami egy FBI-osról szól, akinek kiirtották a családját és egy sorozatgyilkos után nyomoz, miközben mindenféle pszichológiai módszerrel hallgatja ki a tanúkat és old meg ügyeket, míg a másik egy börleszk, fizikai komédia, ami egy kamu látnok magánnyomozóról szól, aki társával segít a zsaruknak, észrevesz minden apróságot, hogy aztán nagy mutatványok közepette a csonthülye rendőröknek elmondja a megoldást.
(de ha hasonló, akkor miért a psych-ot citálod elő, amikor előtte is voltak krimik, hasonlóak?) -
Balintos #34 Ez a Mentalista de eredeti ötlet...http://www.imdb.com/title/tt1196946/ http://www.imdb.com/title/tt0491738/ kicsit sem hasonlítanak... -
#33 mondjuk én tv-t nem nézek, sorozatokon kívül értelmes dolog úgy sincs benne, azt meg gépen letöltöm és megnézem amikor szeretném:) -
#32 Igen ez szép adat, de ne feledd el a sok idős, nyugdíjas embert, akik valószínűleg már napjuk nagy részét TV előtt üldögélve, esetleg kötögetve töltik, és vannak szép számmal hazánkban, így jelentősen megdobhatják ilyen irányba a statisztikákat. És persze nem csak ők, hanem mindenféle okokból otthon levő emberek ( pl. GYES, stb). Ők azok, akik felfele viszik ezen statisztikákat, a többi ember, aki nem otthon dolgozik, iskolába jár, egyetemre ...stb. természetesen nem lesz ennyi ideje Tv-zni, bár lehet mégis..... -
TeDDyRuSh #31 Jó választás, ha j sorozatokat kellene vennem én is a Mentalistát és a Fringet választottam volna. Már a fél családomat megfertőztem vele, mindenki várja a köv részeket. Figyelem, ma folytatódik a Fringe!! -
berserk87 #30 Átlag magyar, naponta átlagosan: 4,5 óra TV.
Ez szerintem túl sok. Legalábbis az ismerőseim közül senki se tévézik ilyen sokat. Én maximum hetente tv-zek ennyit. A legtöbb barátom és ismerősöm egyáltalán nem néznek tévét. Édesanyám talán az ismerőseim közül aki a legtöbbet nézi, mert neki látnia kell a híradót a jóban rosszbant és a barátok köztöt, ez eddig másfél óra. Plussz néha megnézi a Joshi Barathot.
Ha egy ember alszik 8 órát + dolgozik 8 órát + 4,5 órát ül a tv előtt, akkor már csak 3,5 órája marad egyébb időtöltésre, amiből lejön a buszozás, bevásárlás meg egyébb mindennapi teendők. Tehát e szerint a magyarok zombik, akik csak dolgoznak és tvznek. -
kalapos01 #29 Nem sok hasonló van benne. Inkább a Lie to me-hez hasonlít. -
Scooby87 #28 a mentalist nem ugyanaz mint a dilis detektívek? már mint nagyon hasonló téma nem? -
MiZo81 #27 Átlag magyar, naponta átlagosan: 4,5 óra TV.
Linkek:
http://www.brandtrend.hu/index.php?func=hir&id=1946
http://www.mnyknt.hu/index.php?p=132
Átlag magyar, naponta átlagosan: 4,5 óra TV,
átlag amerikai, naponta átlagosan: 3,5 óra TV.
Link:
http://www.hetek.hu/belfold/200901/negy_fal_es_varazsdoboz
(Mind kevesebb, mint egy hónapos adat - google search.) -
#26 Pfff hogy én mennyire nem bírom az amerikai sorozatokat, Inkább nyomatnának animéket, de neeem, az csak egy adón mehet csak éjszaka... (bocs) -
janivankenobi #25 Ezek mind elmehetnek a sunyiba, de jöhetne már az Odaát harmadik évada. Na jó azért ebből hármat talán nézni fogok. :D -
05lampard #24 Jujuj, jön a fing! Ha nem kúrják el a szinkront, lehet h. 3 év után ismét bekapcsolom a TVmet. -
brueni #23 oszt megint beintenek a f.k.írók és lehet mindent elfelejteni... -
menpe #22 A Terminátort és a Fringet nézem, mindkettő okés. TV-t meg nem -
brueni #21 a hősök szerintem leszerepeltek. ennyit várni rájuk aztán egy sunyi első évad ismétlés éjszaka? nevetséges -
1Obi1 #20 A Fringe az egyik kedvenc sorozatommá volt, ajánlom mindenkinek. Messze a legjobb újonc sorozat szerintem. -
#19 Országos lista, világranglista ... nem mindegy? utána még - helyesen -- nyomatékosítottam is .. amúgy valóban, nekem is feltűnt visszaolvasva ... WTB edit gomb!!!
Amúgy nemtom minek írok ide, még tévét se nézek!!! XD ... habár ha lesz a terminátor akkor fontolóra fogom venni! :) -
#18 A könyvről nem tudok mit nyilatkozni, Andorkából tanítanak általában egyetemen szociológiát mostanság. 2002-es kiadású a könyv, a tanár azonban extra figyelt hogy csak aktuális statisztikát mondjon előadáson ... nem tudom honnan szedte a statisztikáit, de akkor ezek szerint vagy ferdített, vagy rosszat nézett ... vagy nemtom.
De hogy akkoris élen vagyunk az száz ... és nem csak a 18 év alattiaknál, hanem az 55 év felettieknél is. -
L3zl13 #17 "évek óta mi vezetjük a legtöbbet tévézők országos listáját"
Tehát Magyarországon a magyarok tévéznek legtöbbet... Szerintem nincs ezzel az álltással semmi gond. :D -
winnie #16 akkor régi a könyv/tanár vagy kettest kaptál:)
az egyikünk téved, gondolom, de a lényegen, az élmezőnyön nem változtat, bár a teljes igazság odaát van. -
#15 Ma vizsgáztam belőle! -
winnie #14 "akik nem tudják, tanítják" - nem szabad mindent bevenni, ami nincs alátámasztva.
de nem biztos, hogy rosszat tanultál, lehet, hogy csak rosszul tanultad meg, vagy hogy rosszul idézed az adatokat. ráadásul múlt időt használsz, ergó lehet, hogy valamikor igaz volt, amit írsz, de mivel a számok évente frissülnek, így ma más az eredmény is. -
#13 Urban legendet tanultam akkor szociológiából egyetemen. -
winnie #12 rétestészta? ki találta ki ezt a szót. csak remélni lehet, hogy az lesz, hiszen a sorozatok arra vannak, hogy 5-10-15 éven át legyenek műsoron. -
L3zl13 #11 Ez a mentalista tisztára úgy hangzik, mint a Psychs. Mondjuk az nekem túl komolytalan, szóval remélem az alapsztorin kívül másban nem hajaz rá nagyon.
A Fringe jól hangzik, de remélem nem lesz misztikus rétestészta... -
winnie #10 "kb 100% hogy ebbol egyet sem fognak annyian nézni mint ami az rtl-nek kellene"
hogyhogy nem? a mentalist mindenhol hatalmas siker - nálunk miért ne lenne az?:)
"Sokkal egyszerűbb lenne nekik megvenni a dr houset azt csá pénz lenne rá gondolom :D""
lenne pénz csak már pár éve megvette a tv2, ha nem tűnt volna fel. (ráadásul a tv2 szerződésben van az nbc universal-lel, így automatikusan kapján az összes nbc gyártotta sorozatot.)
de a house hogy jön ide? pár hete a house-nál 6 nézettebb sorozat is volt és nagyon simán megverte a steven seagal-féle sebhelyek. -
winnie #9 ja, mert a belgák és a laosziak nem tévéznek?:) ez urban legend, közel sem igaz, itt a net, lehet ellenőrizni az adatokat. mindössze annyi a valóságalap, hogy a magyar 18 éven alattiak napi tévézés mennyiségével bent vagyunk az (asszem) 50 országot érintő felmérés élbolyában.
nem első vagyunk és a gyerekek - a felmérés pedig statisztikán alapszik, amiben ugye sokan nem hisznek:) -
#8 Mit számít? Csupáncsak annyit hogy évek óta mi vezetjük a legtöbbet tévézők országos listáját ... mégegyszer ... világelsők vagyunk az egy személyre jutó, TV előtt eltöltött idő szempontjából! Amcsik a másodikak ... na ezért számít. -
AZTA #7 kb 100% hogy ebbol egyet sem fognak annyian nézni mint ami az rtl-nek kellene
Sokkal egyszerűbb lenne nekik megvenni a dr houset azt csá pénz lenne rá gondolom :D -
kalapos01 #6 A Helyszínelőkkel megverték, de szerintem éppen ez a lényeg, hogy eddig nem sikerült és most újabb sorozatokkal próbálkoznak. Egyszer össze fog jönni nekik, csak meg kell találni azt a bizonyos sorozatot. -
sugarman #5 House-t a bukás felé? Eddig egy rakat cikkben az volt, hogy bármit raktak be az RTL-en a House ellen, mindig a TV2-nek volt nagyobb nézettsége. -
FefeeX #4 Fringe egész jó sorozat lett, bár nem ülök tűkön a következőket várva, de egész okosan van megoldva... -
#3 A dörminétör eddigi részeit láttam. Mégegyszer nem nézem meg (amúgy jó). A többi nem érdekel. Maradok a Housnál és a Hősöknél!