Bedurvul sorozatok terén az RTL Klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lényeg a cikk elfogulatlansága..
AMD Athlon X2 5200+ ATi Radeon HD3850
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerintem mar eddig is eleg durva volt.Bkoz meg hasonlo elmebetegsegek,ezt mar nem igazan lehet fokozni.Illetve adhatnanak a Bkozbol napi tiz reszt,az aztan tenyleg brutal lenne.
(de ha hasonló, akkor miért a psych-ot citálod elõ, amikor elõtte is voltak krimik, hasonlóak?)
Ez szerintem túl sok. Legalábbis az ismerõseim közül senki se tévézik ilyen sokat. Én maximum hetente tv-zek ennyit. A legtöbb barátom és ismerõsöm egyáltalán nem néznek tévét. Édesanyám talán az ismerõseim közül aki a legtöbbet nézi, mert neki látnia kell a híradót a jóban rosszbant és a barátok köztöt, ez eddig másfél óra. Plussz néha megnézi a Joshi Barathot.
Ha egy ember alszik 8 órát + dolgozik 8 órát + 4,5 órát ül a tv elõtt, akkor már csak 3,5 órája marad egyébb idõtöltésre, amibõl lejön a buszozás, bevásárlás meg egyébb mindennapi teendõk. Tehát e szerint a magyarok zombik, akik csak dolgoznak és tvznek.
Linkek:
http://www.brandtrend.hu/index.php?func=hir&id=1946
http://www.mnyknt.hu/index.php?p=132
Átlag magyar, naponta átlagosan: 4,5 óra TV,
átlag amerikai, naponta átlagosan: 3,5 óra TV.
Link:
http://www.hetek.hu/belfold/200901/negy_fal_es_varazsdoboz
(Mind kevesebb, mint egy hónapos adat - google search.)
A
nincs, nem is lesz...
Amúgy nemtom minek írok ide, még tévét se nézek!!! XD ... habár ha lesz a terminátor akkor fontolóra fogom venni! 😊
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
De hogy akkoris élen vagyunk az száz ... és nem csak a 18 év alattiaknál, hanem az 55 év felettieknél is.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Tehát Magyarországon a magyarok tévéznek legtöbbet... Szerintem nincs ezzel az álltással semmi gond. 😄
az egyikünk téved, gondolom, de a lényegen, az élmezõnyön nem változtat, bár a teljes igazság odaát van.
de nem biztos, hogy rosszat tanultál, lehet, hogy csak rosszul tanultad meg, vagy hogy rosszul idézed az adatokat. ráadásul múlt idõt használsz, ergó lehet, hogy valamikor igaz volt, amit írsz, de mivel a számok évente frissülnek, így ma más az eredmény is.
A Fringe jól hangzik, de remélem nem lesz misztikus rétestészta...
hogyhogy nem? a mentalist mindenhol hatalmas siker - nálunk miért ne lenne az?😊
"Sokkal egyszerûbb lenne nekik megvenni a dr houset azt csá pénz lenne rá gondolom 😄""
lenne pénz csak már pár éve megvette a tv2, ha nem tûnt volna fel. (ráadásul a tv2 szerzõdésben van az nbc universal-lel, így automatikusan kapján az összes nbc gyártotta sorozatot.)
de a house hogy jön ide? pár hete a house-nál 6 nézettebb sorozat is volt és nagyon simán megverte a steven seagal-féle sebhelyek.
nem elsõ vagyunk és a gyerekek - a felmérés pedig statisztikán alapszik, amiben ugye sokan nem hisznek😊
Sokkal egyszerûbb lenne nekik megvenni a dr houset azt csá pénz lenne rá gondolom 😄
\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kíváncsi leszek a Mentalistára és a Rejtélyre is! Amit még várok, hogy mikor tûzik mûsorra a Prison Break-et idehaza, bár ahogy elszámolgattam jó hogyha õszre vagy télre ideér...