19
-
cyberdj #19 Nyugi! Év végéig igen nagy valószínűséggel lesz Debrecenben, Székesfehérváron, Miskolcon és Pécsett. A kisebbek viszont csak jövőre jönnek, ha minden igaz... -
CaptainRumi #18 egyelőre még Pécs városát sem látom sajnos a listán ezért akárki reménykedhet... előbb vagy utóbb (reméljük előbb) már ez lesz lesz az elvárt mindenhol -
Ulquiorra #17 Szivemből szóltál! -
Barakukk #16 Nyíregyháza-Debrecen-Miskolc valahová ide a környékre is akarunk 3D-t!!!!! -
csgj #15 Kaposvárnak esélye sincs Pécs közelsége miatt, de azért próbálok reménykedni :P -
diablo1336 #14 Pécs is bejelentkezik egy +d-s mozira. Remélem másfélév alatt lesz. AMugy nem csak egy szemüveg kell és kész. -
#13 jah nem, itt van -
#12 Miskolcon lesz 3d-s mozi elvileg ( de lehet tapolcn lett volna? oszt most hogy levált, nem lesz?) -
ntom #11 azt hiszem, ez a másolásvédelem egyik legjobb formája.
olyan élmény, melyet otthon úgysem kaphat meg a tisztelt netező :)
egyébként a piros-kék lencse már a múlt, manapság polarizált fénnyel trükköznek. Ezt a kék-pirossal szemben nem is tudod előállítani otthon. -
#10 +1 Szombathely
pedig már megörültem, hogy végre tudok 3d-sen mozizni...... -
Darkoo #9 Miskolccal mi lesz? Ide is 3D-s mozit akar a nép! -
#8 3D-s mozit SZOLNOKRA!!!4 -
Gaboca76 #7 Nem értem Debrecen mindig utolsó mindenbe ... Pedig az ország második legnagyobb városa!?? Mért éri meg egy jóval kisebb városba ilyet telepíteni? Debrecennek jóval nagyobb vonzásköre van mint ezeknek a városoknak!! -
#6 Ebben igazad van...
Egyébként meg miért alakítják át a mozikat? Elég egy kék-piros szemüveg aztán kész, vagy nem? -
#5 Ez a "vidék" kifejezés mindig annyira fel tud húzni ... de neeeem az ország nincs centralizálva ... ááá ... dehóógy ... csak van Butapest meg van vidék. Erről ennyit ... várom mikor nyílik Szombathelyen. -
Lipi1980 #4 Kecskemét meg le van szarva...
Bár itt nálunk a Palace Cinemas is befuccsolt a Malomban... -
bitbandita #3 Kicsit pontosítanék a cikken: Szegeden már üzemel a Belvárosiban. -
unisol1 #2 Gyerünk észak-keletre! (Debrecen, de nekem Nyíregyháza is okés, sőt...)! -
#1 Jajdejó! Én Győri vagyok:D Mostanában úgyis ki vagyok akadva erre a mozira, pl most arra, hogy nem játszák itt a Fűrészt...