Eastwood bácsi megcsinálta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lengyel partizánokról szól.
Na és mit propagál gonosz módon?
Bár lehet lengyel vagy jugoszláv is. Nehéz ennyibõl megmondani.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha jól látom akkor ez a film az orosz partizánokról szól.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ne haragudj, nem akartam beszólni, ha úgy jött le, sajnálom és elnézést kérek érte, Olykor nagyon nagy paraszt tudok lenni, és Ok nélkül szoktam másokat megbántani...Mégegyszer bocs...
Én tegnap elõtt néztem meg, nagyon jó film. Érdekes, hogy a kóreaiakat játszó színészek mind amatõrök (leszámítva egyet), ez az elsõ filmjük.
Lassú folyású film, de nagyon jó. Kár, hogy a végét ki lehetett találni...
Lassú folyású film, de nagyon jó. Kár, hogy a végét ki lehetett találni...
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
hajnalakármi. Fórumhoz való hozzászólásom célja az volt, hogy csatlakozzak a cikkíróhoz és ajánljam a filmet azoknak is akik "nem ismerik" Eastwood filmjeit, max névrõl. Nem kitérve az aktuális film tartalmára, illetve eseményeire, ahogy például te tetted...
A te hozzászólásod pedig csak azért létezik, hogy beszólj valakinek ... köszönöm, hogy rám esett a választásod. Megtisztelsz. <#worship>#worship>
A te hozzászólásod pedig csak azért létezik, hogy beszólj valakinek ... köszönöm, hogy rám esett a választásod. Megtisztelsz. <#worship>#worship>
Igen, az Vilibácsi volt a barátokköztbõl...Ezt õ állította, azóta is játszik még abba a magyar Scifi sorozatban...Persze Tud magyarul, tartjuk a kapcsolatot...
Mondta, hogy téged már vár az Elízium...
Mondta, hogy téged már vár az Elízium...
Amugy en ugy emlekeztem, hogy regen mintha azt nyilatkozta volna, hogy o mar nem fog tobb filmben szerepelni, csak rendezni. Vagy az valaki mas volt?😄
Kivel beszeltel szemelyesen, Eastwooddal? Tud magyarul? Mert hogy angolban nem nagyon van tegezes, meg magazas😊 De isten ments, hogy megkerdojelezzem szavaid😊
vincuska! Nem kell elõtte semmit megnézni Clint Eastwood-tól , mert Itt nem, sõt egyik filmjében sem magányos ahogy fogalmazol "badass-t" játszik...(de szerintem csak azért sorolsz itt fel Clint Eastwood filmeket, hogy kérkedj, ami vicces, mert aki ismeri õt, ismeri a filmjeit is)
Egy AMERIKAI veteránt játszik aki megjárta a Koreai háborút és a látszólag rasszista identitása mögött mély igazságérzet lapul, ami szép lassan felszínre tör
amikor Koreai szomszédok költöznek mellé,
...Szép lassú film, értelmesen kibontva...
A színészi Zsenialitásról csak annyit, hogy Clint Eastwood rendezte a filmet és ZSENIÁLIS SZÍNÉSZ MÉG MINDIG...
Amúgy én is beszéltem vele személyesen, de nem egyezett bele abba, hogy letegezzem...
Egy AMERIKAI veteránt játszik aki megjárta a Koreai háborút és a látszólag rasszista identitása mögött mély igazságérzet lapul, ami szép lassan felszínre tör
amikor Koreai szomszédok költöznek mellé,
...Szép lassú film, értelmesen kibontva...
A színészi Zsenialitásról csak annyit, hogy Clint Eastwood rendezte a filmet és ZSENIÁLIS SZÍNÉSZ MÉG MINDIG...
Amúgy én is beszéltem vele személyesen, de nem egyezett bele abba, hogy letegezzem...
Remélem ebben a filmben Eastwood bácsi a gyilkos tekintetével, és a duplacsövû puskájával vadássza le a mocskos ellent. <#gun>#gun>
Hegi, nem csak a trailer alapján jó. Bár szerintem érdemes elõtte megnézni a Dirty Harry sorozatot, vagy valamelyik Eastwood-os Sergio Leone filmet... Illetve pl. még a Pale Rider-ben játszik magányos badass-t... ezek közül bármelyiknek lehet úgymond egy fajta folytatása a Gran Torino...
Amiben lehet nincs nagy színészi zsenialitás, vagy speciális effektek... de menjetek el moziba és nézzétek meg. Megéri!
Amiben lehet nincs nagy színészi zsenialitás, vagy speciális effektek... de menjetek el moziba és nézzétek meg. Megéri!