24
Melyik a legjobb uninstaller program, ezért nyílt ez a téma, hogy ezt megvitassuk, és mindenki biztonságossan távolítsa el a feltelepített programjait!
  • Desiderata #24
    Revo Uninstaller (freeware ) amit használok, download.com is ezt ajánlja
    progi eltávolításkor kicsit gondolkodik/keresgél, de ha tényleg mindent kiszed akkor megéri az a kis idő
    furának tartom hogy installer nincs bene, akkor talán jobban látná hova petéznek le a programok
  • Sunaszaft
    Azt tudom, hogy nekem eddig a Your Uninstaller 2008 vált be a legjobban, Revo-val összehasonlítottam! Az első bőven több maradványt talál a registryben is! De azér manuálissan utánna szoktam nézni! Már csak egy jó kis RegCleaner kell ami minden visszamaradt bejegyzést kiszed amit a telepített program hagyott! Nekem eddig Windows Doctor jött be! Vélemény???
  • Calver
    a két kicsi kacsóm, egy Total Commander, és egy regedit. problémák megoldva.
  • John Cena
    kalapács és minimum 2.dik emelet:)
  • ViniSoundz
    én a vindózt akarom uninstallni. arra mit ajánlotok? :P
  • Waczkor
    Én az Add/Remove Pro-t használom,eddig megfelelt.A legjobban azt utálom amikor,semmivel sem lehet törölni egy programot,se uninstall,se törlés.Ilyenkor mindig kisegített.Mondjuk laptopon gyorsan megvan a vista újrarakása.
  • solo
    Ahamm.
    Én Így varázsoltam le az akkor még nem működö wlm9 et.
  • Sunaszaft
    És az mennyire jó? Hatékony? Registryből is eltávolítja a hulladékot utánna?
  • solo
    Abban van egy olyan opció,. hogy telepÍtett programok..Bemész, kijelölsz valamit...Fent eltávolÍtás..És kész.
  • Sunaszaft
    Hm....?
  • solo
    Everest.
  • Sunaszaft
    CCleaner-t ezért nem használom én különben! Helyette ott a TuneUp 2008! Mondjuk ha van jó uninstalláló progi akkor nem is kéne használni regcleanert elvileg!
  • FZoleee
    Tud, de windowsos módon :D
    Amúgy most b*szta el a rendszert a ccleaner, kitörölt egy rendszerfájlt :|
  • Laky
    Szvsz YU2008. Ez a kis program is tud magyarul :)
  • DecenS
    ccleaner + easy cleaner
  • Montanosz
    évek óta a regcleaner-t használom, mivel van ilyen funkciója is
  • PeeTeR
  • Sunaszaft
    CCleaner az is tud uninstallozni? De az olyan mind az alap windows-os asszem! A regeditből nem szedi ki, meg a visszamaradt fájlokat sem! De lehet, hogy én tévedek!
  • bajusza
    Nekem is ugyanez a progi van fenn, és nagyon bevált.
  • Rage47
    CCleanert használom
  • FZoleee
    Én eddig a your uninstaller-t használtam
  • Sunaszaft
    Most én is a Revo-t próbálom használni, hogy melyik is végez tisztább munkát! Szerintem mindenki érdeke, hogy ne maradjon semmi szar a gépén a programok után!
  • csgery
    Revo Uninstallert alkalmaztam windows live messenger 9.0 (semmivel nemtudtam leszedni) eltávolítására, és minden szarságot kiszedett^^.
    Ráadásul ingyenes
  • Sunaszaft
    Azért nyitottam ezt a témát, hogy mindenki aki szenved program maradványokkal:(, megtudjuk, hogy melyik a legjobb, legbiztonságosabb uninstaller program!

Jelen pillanatban a Your Uninstaller 2008-at használom, de bejött a képbe egy ugynevezett RevoUninstaller 1.75, ami magyarul is tud! Az elsővel pozitív a véleményem, de szerintetek melyik dolgozik a leghasznosabban?