6569
12149940121232355297.jpg
  • sz4bolcs
  • sz4bolcs
    Én tudnám, mihez kezdjek vele. xD
  • Pluskast
    We are not alone
  • Esplanade
    Földönkívüli eredetű baktériumok nyomát találták meg egy meteoritban
  • 6teen
    csak egy komcsi
    már ha az volt
  • Anaid
    Huh, fantáziából 5!
  • Candi
    Nem földi eredetű. Én már csak tudom, saját háziállatom volt, csak a rohadt komcsik lenyúlták tőlem. Pedig az ufónkban még békésen kajoltuk együtt a radonalmánkat... Kinyírták szegény Kennyt... Szemetek!
  • Anaid
    Oh, bocsesz, csakhát a topic címe és bevallom lusti is voltam végigolvasni az összes hsz-t. Rég nem látogattam el ide....
  • Pares
    Te! Én mikor mondtam, hogy az földönkívüli? Szerintem hamarébb egy mű "alkotás", mint egy majom.
  • Anaid
    Sztem is majom. Mihez kezdene egy földönkívüli ilyen hosszú farokkal?
  • upszilon
    Az bizony.
  • sz4bolcs
    :-)) jó szöveg
  • Pares
    Nekem egyértelmű, hogy ez nem földönkívüli...Ha ez nem jött volna még le, szal nem kell vitázni olyanról amiben egyet értünk... Tőlem lehet bábu is vagy a yeti kicsiben, csak ez az elvetélt magzat volt egy kicsit... vicces. Nem kell sértésnek venni! Na!
  • uwu
    Adott mennyiségű izomszövet által maximálisan leadható energiának is vannak bizonyos korlátai... gondolom ez téged nem zavar.
    A hír kacsa, ha nem lenne egyértelmű.
  • dronkZero
    És nagyot mondó földművesről hallottál-e már?
  • Pares
    Hát mit mondjak, ilyen szívós elvetélt majom magzatról se hallottam még...
  • uwu
    A 10 deka izomzat ellen való 3 órás küzdelem híre, gondolom megfogta a fantáziádat, és blokkolta a további agyműködést.
  • dronkZero
    Ja, beleszülték egy medvecsapdába. :D

Inkább csak rothadó tetem... Hullafehér bőr, szőrét már elhullatta... 3 hónap után került elő, vagy mi.
  • Pares
    ...rohangál a dzsungelben...?
  • uwu
    vagy nem is ismeretlen, csak nagyon fiatal esetleg egy elvetélt magzat
  • Pluskast
    Ez egy baromság! Max ez valami ismeretlen majom faj semmi több.
  • upszilon
    "Tudod, megteheted, hogy soha többet nem lépsz be vele, nem kell ám töröltetni..."

Igen, megtehetem.
  • Anteris
    jajaj, vigyázni mexikóval, ott az ilyen történek a helyi fólkrol részei, és természetesen ők is tisztában vannak vele, hogy kamu az egész de szüksége van a lelküknek az efféle sztorikra.
  • Pares
    Egyébként szerintem se lehet se földönkívüli, max. egy ismeretlen földi faj, amiből szvsz van még akár mennyi...
  • Pares
    Ellenkező esetben meg majd gondoskodnak róla, hogy lecsillapodjon...
  • dronkZero
    Ami kb 1 hét alatt feledésbe merül, viszont a zufóról szóló hírek, képek és videók még évtizedekig keringeni fognak az interneten, és mint megcáfolhatatlan bizonyíték, be fog kerülni a 2038 februári Ufómagazinba.
  • Desiderata #1054
    DNS teszt majd megadja hogy micsoda és akkor lecsillapodik a hiszti
  • Ari18
    1.) Ha egy lény képes más bolygókról (rohadt messziről)ideutazni stb akkor nehogy már egy vadcsapdából ne tudjon kiszabadulni? Esetleg a társai miért nem segítettek neki?
    2.) Ha emlékeim nem csalnak akkor a megtalálója vagy 3órán keresztül nyomta víz alá, hogy megfulladjon. Mivel földön kívüli nem is biztos, hogy oxigén szükséges az életben maradásához. Valami torzszülött ennyi, semmi több.
  • uwu
    Az isten bassza meg!
    Itt vannak! Jönnek a majommagzatok!

Nem annyira ismeretlen ám, és nem isten teremtménye, két majom csinálta, egy hím, meg egy nőstény.
  • Tommaso Aquino
    Több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes. És hol vannak az eltévelyedett bárányok Horatio testvér bölcsességétől?
    Isten eddig ismeretlen teremtményét találták meg Mexikóban
  • Jrex
    ma volt a fókuszban.
    ne értsetek félre nem tagadom a létezésüket,de mért kell egyből földönkívülire gondolni?
    a Hosszúkás koponyát meg meg tudom cáfolni,gondolom már mindannyian láttatok macskát:D annak nem tűnik hosszúkásnak a feje,de a koponyája már igen(nekem van is 1:D)
  • sz4bolcs
    'Kértem a nickem törlését.' - Kezd nagyon égővé válni? :-)
  • dronkZero
    Tudod, megteheted, hogy soha többet nem lépsz be vele, nem kell ám töröltetni...
  • upszilon
    "Egyelőre a te viselkedéseddel van itt probléma, hazudozol, csinálod a fesztivált, személyeskedsz... Tényleg eltakarodhatnál már innen."

Kértem a nickem törlését. Sajnálom, hogy fennségedet még zavarom, de eddig még nem teljesült.
  • dronkZero
    Szánalmas ez a vergődésed. Nem vagyok moderátor egyébként, ezt hol álmodtad?

Lassan talán ideje lenne megtanulnod olvasni, meg megismerni az SG-t. A saját felhasználói információdra kattintva látod, hogy ki adta a büntetést, indoklással. Én is látom. Azt idéztem be, csak maga a szöveg is tele volt idézőjellel, úgyhogy én '(aposztróf)-fal jelöltem az idézetet.

De akkor ezek szerint nem érted. Elmesélem még egyszer:

24.én délután kettőkor megkérdeztem, hogy mire ez a pattogás, hogy elfogultság moderátor részről, mert nem kaptál büntetést te sem.
    Aztán másfél nap kemény munkájával sikerül is két büntetőpontot kapnod.
    És idejössz, válaszolsz a 24.-ei üzenetemre, hogy "nem látok a szememtől", holott amikor azt írtam, _még_nem_is_láthattam_, mert több, mint 24 óra _múlva_ kaptad. És mint látom szintén azért, mert fasz voltál.

Egyelőre a te viselkedéseddel van itt probléma, hazudozol, csinálod a fesztivált, személyeskedsz... Tényleg eltakarodhatnál már innen.
  • upszilon
    Nem vagy beszámítható mint ember. Hogyan is bízhatták éppen rád a moderálást? Hát itt mindenki moderátor? Mindenki elmeháborodott?

Nyugodtan ki is törölheted a nickemet. Szégyen ittlenni!
  • dronkZero
    Pláne, hogy el is basztam, 24.-én írtam a hozzászólást, nem 25.-én.
  • dronkZero
    "Mert te kaptál büntipontot? Nem?" - 2009.08.25. 13:56

' Dátum: 2009.08.25. 19:29 Adta: Pheel
    "Valahogy megint "elveszett" a hozzászólásom. Érdekes, a bértopikoló hozzászólása meg itt maradt. Jó lenne, ha indokolná az intézkedéseit ez a CIFU-ember. Persze még jobb lenne, ha eltakarodna már innen!"

Nem "valahogy" veszett el, én töröltem. Most pedig még pontot is kapsz a moderátori topikban való további flémelésért.'

Hogy is van az a mondás a hazug emberrel, meg a sánta kutyával?
  • uwu
  • upszilon
    "Mert te kaptál büntipontot? Nem?"

Nem látsz a szemedtől ZERO-ember? Kpatam. Kettőt. Míg te egyet sem. Pedig pont te vagy az akinek járt volna. Ennyit a moderátor-haverságról...

Nem jövök már többet. Leszerepelt az SG nálam.

A többieknek további szép napokat!