6569
-
#1080 -
#1079 Én tudnám, mihez kezdjek vele. xD -
#1078 We are not alone -
#1077 Földönkívüli eredetű baktériumok nyomát találták meg egy meteoritban -
6teen #1076 csak egy komcsi
már ha az volt -
#1075 Huh, fantáziából 5! -
Candi #1074 Nem földi eredetű. Én már csak tudom, saját háziállatom volt, csak a rohadt komcsik lenyúlták tőlem. Pedig az ufónkban még békésen kajoltuk együtt a radonalmánkat... Kinyírták szegény Kennyt... Szemetek! -
#1073 Oh, bocsesz, csakhát a topic címe és bevallom lusti is voltam végigolvasni az összes hsz-t. Rég nem látogattam el ide.... -
Pares #1072 Te! Én mikor mondtam, hogy az földönkívüli? Szerintem hamarébb egy mű "alkotás", mint egy majom. -
#1071 Sztem is majom. Mihez kezdene egy földönkívüli ilyen hosszú farokkal? -
upszilon #1070 Az bizony. -
#1069 :-)) jó szöveg -
Pares #1068 Nekem egyértelmű, hogy ez nem földönkívüli...Ha ez nem jött volna még le, szal nem kell vitázni olyanról amiben egyet értünk... Tőlem lehet bábu is vagy a yeti kicsiben, csak ez az elvetélt magzat volt egy kicsit... vicces. Nem kell sértésnek venni! Na! -
uwu #1067 Adott mennyiségű izomszövet által maximálisan leadható energiának is vannak bizonyos korlátai... gondolom ez téged nem zavar.
A hír kacsa, ha nem lenne egyértelmű. -
#1066 És nagyot mondó földművesről hallottál-e már? -
Pares #1065 Hát mit mondjak, ilyen szívós elvetélt majom magzatról se hallottam még... -
uwu #1064 A 10 deka izomzat ellen való 3 órás küzdelem híre, gondolom megfogta a fantáziádat, és blokkolta a további agyműködést. -
#1063 Ja, beleszülték egy medvecsapdába. :D
Inkább csak rothadó tetem... Hullafehér bőr, szőrét már elhullatta... 3 hónap után került elő, vagy mi. -
Pares #1062 ...rohangál a dzsungelben...? -
uwu #1061 vagy nem is ismeretlen, csak nagyon fiatal esetleg egy elvetélt magzat -
#1060 Ez egy baromság! Max ez valami ismeretlen majom faj semmi több. -
upszilon #1059 "Tudod, megteheted, hogy soha többet nem lépsz be vele, nem kell ám töröltetni..."
Igen, megtehetem. -
Anteris #1058 jajaj, vigyázni mexikóval, ott az ilyen történek a helyi fólkrol részei, és természetesen ők is tisztában vannak vele, hogy kamu az egész de szüksége van a lelküknek az efféle sztorikra. -
Pares #1057 Egyébként szerintem se lehet se földönkívüli, max. egy ismeretlen földi faj, amiből szvsz van még akár mennyi... -
Pares #1056 Ellenkező esetben meg majd gondoskodnak róla, hogy lecsillapodjon... -
#1055 Ami kb 1 hét alatt feledésbe merül, viszont a zufóról szóló hírek, képek és videók még évtizedekig keringeni fognak az interneten, és mint megcáfolhatatlan bizonyíték, be fog kerülni a 2038 februári Ufómagazinba. -
#1054 DNS teszt majd megadja hogy micsoda és akkor lecsillapodik a hiszti -
Ari18 #1053 1.) Ha egy lény képes más bolygókról (rohadt messziről)ideutazni stb akkor nehogy már egy vadcsapdából ne tudjon kiszabadulni? Esetleg a társai miért nem segítettek neki?
2.) Ha emlékeim nem csalnak akkor a megtalálója vagy 3órán keresztül nyomta víz alá, hogy megfulladjon. Mivel földön kívüli nem is biztos, hogy oxigén szükséges az életben maradásához. Valami torzszülött ennyi, semmi több. -
uwu #1052 Az isten bassza meg!
Itt vannak! Jönnek a majommagzatok!
Nem annyira ismeretlen ám, és nem isten teremtménye, két majom csinálta, egy hím, meg egy nőstény.
-
Tommaso Aquino #1051 Több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes. És hol vannak az eltévelyedett bárányok Horatio testvér bölcsességétől?
Isten eddig ismeretlen teremtményét találták meg Mexikóban -
#1050 ma volt a fókuszban.
ne értsetek félre nem tagadom a létezésüket,de mért kell egyből földönkívülire gondolni?
a Hosszúkás koponyát meg meg tudom cáfolni,gondolom már mindannyian láttatok macskát:D annak nem tűnik hosszúkásnak a feje,de a koponyája már igen(nekem van is 1:D) -
#1049 'Kértem a nickem törlését.' - Kezd nagyon égővé válni? :-) -
#1048 Tudod, megteheted, hogy soha többet nem lépsz be vele, nem kell ám töröltetni... -
upszilon #1047 "Egyelőre a te viselkedéseddel van itt probléma, hazudozol, csinálod a fesztivált, személyeskedsz... Tényleg eltakarodhatnál már innen."
Kértem a nickem törlését. Sajnálom, hogy fennségedet még zavarom, de eddig még nem teljesült. -
#1046 Szánalmas ez a vergődésed. Nem vagyok moderátor egyébként, ezt hol álmodtad?
Lassan talán ideje lenne megtanulnod olvasni, meg megismerni az SG-t. A saját felhasználói információdra kattintva látod, hogy ki adta a büntetést, indoklással. Én is látom. Azt idéztem be, csak maga a szöveg is tele volt idézőjellel, úgyhogy én '(aposztróf)-fal jelöltem az idézetet.
De akkor ezek szerint nem érted. Elmesélem még egyszer:
24.én délután kettőkor megkérdeztem, hogy mire ez a pattogás, hogy elfogultság moderátor részről, mert nem kaptál büntetést te sem.
Aztán másfél nap kemény munkájával sikerül is két büntetőpontot kapnod.
És idejössz, válaszolsz a 24.-ei üzenetemre, hogy "nem látok a szememtől", holott amikor azt írtam, _még_nem_is_láthattam_, mert több, mint 24 óra _múlva_ kaptad. És mint látom szintén azért, mert fasz voltál.
Egyelőre a te viselkedéseddel van itt probléma, hazudozol, csinálod a fesztivált, személyeskedsz... Tényleg eltakarodhatnál már innen. -
upszilon #1045 Nem vagy beszámítható mint ember. Hogyan is bízhatták éppen rád a moderálást? Hát itt mindenki moderátor? Mindenki elmeháborodott?
Nyugodtan ki is törölheted a nickemet. Szégyen ittlenni! -
#1044 Pláne, hogy el is basztam, 24.-én írtam a hozzászólást, nem 25.-én. -
#1043 "Mert te kaptál büntipontot? Nem?" - 2009.08.25. 13:56
' Dátum: 2009.08.25. 19:29 Adta: Pheel
"Valahogy megint "elveszett" a hozzászólásom. Érdekes, a bértopikoló hozzászólása meg itt maradt. Jó lenne, ha indokolná az intézkedéseit ez a CIFU-ember. Persze még jobb lenne, ha eltakarodna már innen!"
Nem "valahogy" veszett el, én töröltem. Most pedig még pontot is kapsz a moderátori topikban való további flémelésért.'
Hogy is van az a mondás a hazug emberrel, meg a sánta kutyával? -
uwu #1042 -
upszilon #1041 "Mert te kaptál büntipontot? Nem?"
Nem látsz a szemedtől ZERO-ember? Kpatam. Kettőt. Míg te egyet sem. Pedig pont te vagy az akinek járt volna. Ennyit a moderátor-haverságról...
Nem jövök már többet. Leszerepelt az SG nálam.
A többieknek további szép napokat!